uzrok smrti nepoznat

Slavni kuvar pronađen mrtav u svom domu: Imao je samo 46 godina, a iza sebe je ostavio četvoro dece

2

Baš na dan kada je trebalo da počne nova sezona njegovog kulinarskog šoua, objavljeno je da je kuvar preminuo

Džejmi Oliver i Džok Zonofrilo sa kolegama
Džejmi Oliver i Džok Zonofrilo sa kolegamafoto: jamieoliver/Instagram

Poznati škotsko-australijski kuvar Džek Zonofrilo pronađen je bez znakova života u 47. godini, saopštila je njegova porodica


Ugledni kuvar Džok Zonofrilo, član žirija u takmičenju MasterChef Australia i autor mnofih kuvara, umro je sa 46 godina.

Njegova porodica potvrdila je vesti o njegovoj smrti i istakla da je njihov "nezamenljivi muž, otac, brat, sin i prijatelj" umro u nedelju u Melburnu.


Još uvek nije saopšten uzrok smrti, a portparol policije u Viktoriji potvrdio je da se smrt čuvenog kuvara trenutno ne tretira kao sumnjiva.


Zonofrilo je iza sebe ostavio četvoro dece i suprugu Loren Frajd.


Inače, danas je trebalo da počne nova sezona kuvarskog šoua u kojoj je Zonofrilo učestvovao, ali je mreža Network 10 objavila da će emitovanje biti odloženo.


Poznati kuvar Džejmi Oliver, koji je gost prve emisije predstojeće sezone kuvarskog rijalitija MasterChef Australia, napisao je na Instagramu da je "u totalnom šoku".

Džok Zonofrilo, poznati škotsko-australijski kuvar, u društvu kolege Džejmija Olivera
Džok Zonofrilo, poznati škotsko-australijski kuvar, u društvu kolege Džejmija Oliverafoto: zonfrillo/INstagram

Ne mogu da vam objasnim koliko je bilo dobro raditi s njim – istakao je Oliver. – Džok je bio vrlo velikodušan prema meni, sa svojim vremenom i duhom, na tome ću uvek biti zaista zahvalan. Mnogo će mi nedostajati... Ne mogu da verujem da pišem ovo...

makonda-tracker