retko se pojavljuju u javnosti

Ne mogu da sakriju ljubav: Holivudski glumac i njegova 9 godina mlađa devojka se strastveno poljubili na crvenom tepihu

0

Glumac Kijanu Rivs i njegova izabranica Aleksandra Grant ne haju za zlurade komentare.

Kijanu Rivs i Aleksandra Grant su zajedno od 2019. godine.
Kijanu Rivs i Aleksandra Grant su zajedno od 2019. godine.foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumac Kijanu Rivs je već godinama u srećnoj vezi sa umetnicom Aleksandrom Grant.

 

Podsetimo, njih dvoje su se prvi put zvanično kao par pojavili na događaju "LACMA ARt+ Film gala" u novembru 2019. godine.


- Mislim da me je svaka osoba koju sam poznavala zvala prve nedelje novembra, i to je fascinantno- rekla je Aleksandra za britanski Vogue nekoliko meseci kasnije.


Ona je njegova prva poznata devojka od Dženifer Sajm, koja je umrla u saobraćajnoj nesreći 2001. manje od četiri meseca nakon što je rodila njihovu mrtvorođenu bebu.

Kijanu je nakon teških porodičnih tragedija konačno našao sreću kraj Aleksandre Grant.

 

Njih dvoje su i zajedno sarađivali na dve knjige "Oda sreći" (2011) i "senke" (2016), a za obe knjige je Aleksandra radila ilustracije, dok je glumac pisao tekst.

 

Međutim, njihova veza je nailazila neodobravanje širokih javnih masa koje su smatrale da miljenik Holivuda zaslužuju neku lepšu i mlađu devojku, na šta je Kijanu Rivs nedavno imao spreman odgovor

 

Kijanu i Aleksandra se retko pojavljuju u javnosti zajedno, a sinoć su se pojavili na na svečanost MOCA Gala u Los Anđelesu i oduševili ceo svet svojom spontanošću i ljubavlju.

 

Naime, na ovaj veliki događaj su stili modno usklađeni. 

Holivudski glumac i njegova devojka nisu mogli da skinu poglede jedno sa drugog.
Holivudski glumac i njegova devojka nisu mogli da skinu poglede jedno sa drugog.foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Aleksandra je izgledala veoma zanosno u lepršavoj jarkocrvenoj haljini sa floralnim motivima dok je njen partner, Kijanu crvenim tepihom prošetao u crnom odelu koje je iskombinovao sa belom košuljom i braon cipelama.

 

Međutim, mnogo više od njihovih odevnih kombinacija, privuklo je pažnju njihovo razmenjivanje nežnosti na crvenom tepihu.

 

Zaljubljeni par nije skidao osmehe sa lica dok su pozirali fotoreporterima, a da nisu mogli da se suzdrže govori i to da su se čak i poljubili pred kamerama. 

 

Holivudski glumac je strastveno poljubio svoju osam godina mlađu devojku otvoreno pokazujući da ne mari za zlurade komentare i insinuacije da je Aleksandra nije "dovoljno dobar" izbor za glumca. 

 

O ovome je jednom prilikom govorila i sama umetnica. 

1 / 5 Foto: Charlie Steffens / Zuma Press / Profimedia

- Ja sam žena visoka 185 centimetra i imam sedu kosu. Znate, ideja o tome da se morate uklopiti... Da sam želela da izgledam poput Kim Kardašijan, morala bih da odem na operaciju i odrežem 30 centimetara svojih nogu - izjavila je jednom prilikom. 

 

makonda-tracker