to ne može svako

Svi su primetili – ISTO: Adrijana Lima pozirala bez šminke, pa se pojavila doterana, a razlika je neverovatna

1

Samo dan nakon što smo je videli u prirodnom izdanju, Adrijana Lima je našminkana pokazala nešto interesantno

Adrijana Lima odnedavno je ponovo zaštitno lice brenda Victoria's Secret
Adrijana Lima odnedavno je ponovo zaštitno lice brenda Victoria's Secretfoto: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Brazilska manekenka Adrijana Lima (41) vratila se nedavno na posao nakon što je na svet donela treće dete – sina Cijana, a ubrzo je podelila još lepih vesti.


Naime, ona je ponovo uspostavila saradnju s brendom Victoria's Secret, čiji je "anđeo" bila od 1999. do 2008. godine .


Adrijana Lima je, naime, zaštitno lice kampanje za promociju novog parfema ove kuće, nazvanog Heavenly Eau de Parfum, a lepotica se pojavljuje u reklami u predivnoj žutoj haljini od tila.


Sada je Brazilka počela s promotivnim aktivnostima, a pre prvog događaja požalila se pratiocima na Instagramu da još uvek planira svoj stajling. Adrijana je tada podelila selfi za koji je pozirala bez šminke i napisala:


Sada... Moram da smislim šta da obučem za sutrašnje druženje s medijima.

 

Brazilska manekenka Adrijana Lima
Brazilska manekenka Adrijana Limafoto: Insagram / Adrianalima

Manekenka je izgledala božanstveno u sasvim prirodnom izdanju, a nakon što se potom pojavila savršeno doterana mnogi su primetili – Adrijana je možda čak i lepša bez šminke!


Ona je sutradan na promociju stigla u vrlo elegantnom belom odelu, poslovnom modelu sa strukiranim dugim blejzerom i pantalonama širih nogavica, koji je kombinovala s Versace tašnom.

 

Adrijana Lima odnedavno je ponovo zaštitno lice brenda Victoria's Secret
Adrijana Lima odnedavno je ponovo zaštitno lice brenda Victoria's Secretfoto: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Tada je odabrala makeup neutralnih tonova, koji tek naglašava njenu prirodnu lepotu, a njeni fanovi su saglasni – nije joj neophodna.

 

 

makonda-tracker