čestitamo

Sin Merime Njegomir stao na "ludi kamen": Sve su preplavile emocije kad je kuma pokojne pevačice zagrlila njenu unuku

0

Oženio se sin naše čuvene pevačice Merime Njegomir.

Merima Njegomir
Merima Njegomir foto: M.M./ATAImages

Jedna od najboljih pevačica koje je naša estrada ikada imala, Merima Njegomir, preminula ja pre nešto više od godinu dana. Ona je više od četiri decenije bila u braku sa Milanom Njegomirom, sa kojim je dobila četvoro dece. Merima i Milan su imali tri Ljubicu, Jelenu Milicu

 

Pevačica narodne muzike Merima Njegomir 1979. udala se za Milana Njegomira, koji je preminuo prošle godine, i sa kojim je dobila četvoro dece. Merima i Milan su imali tri ćerke Ljubicu, Jelenu i Milicu, kao i sina Marka.

 

Danas bi oboje bili jako ponosni, pošto je njihov jedini sin stao na "ludi kamen".

 

 

Markova sestra Ljubica je na svom nalogu na Instagramu podelila nekoliko fotografija sa venčanja. Jedna je. naravno, bila sa mladoženjom Markom. Videlo se da je ovaj specijalan dan Marko obukao izuzetno elegantni sako u teget boji, kravatu i belu košulju. Njegova sestra se, sa druge strane, odlučila za rozikastu varijantu.

 

 

Specijalna gošća na svadbi bila je naša poznata pevačica Ana Bekuta, koja je bila kuma Merime Njegomir. Posebno emotivan trenutak bio je kada je Ana zapevala na venčanju i tom prilikom zagrlila i i zaigrala sa unukom pokojne pevačice, malom Sonjom.

 

 

makonda-tracker