mnogi je obožavaju

90-ih je glumila novokomponovanu bogatašicu, a danas izgleda ovako: Godne prolaze, a Dušanka Stojanović Glid sve lepša

0

Čuvenu glumicu zavoleli smo zbog maestralne glume, ali se ona retko pojavljuje u javnosti 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glumica Dušanka Stojanović Glid nedavno se pojavila na premijeri predstave "Laž" na kojoj, a društvo joj je tom prilikom pravila koleginica, glumica Paulina Manov.

 

Autentična, talentovana i drugačija, glumica Dušanka Stojanović Glid, omiljena Duda među svojim kolegama i glumica koja svakom svojom ulogom priredi ogroman užitak gledaocima retko kada se pojavljuje u javnosti, ali kad god to učini o njoj se danima priča.

 

Dušanku smo zavoleli kroz brojne uloge koje je fantastično iznela pred domaću publiku, ali postoje dve, koje su, prema mišljenju mnogih, obeležile njenu karijeru. 

 

 

Prva je kada je devedesetih godina glumila u seriji "Gore-dole" (iz 1996), u maestralno odigrala Milanku Nešku Katić Petrović, novokomponovanu bogatašicu. 

 

Glumeći ženu koja je do bogatstva došla preko noći, potpuno nezasluženo, Duda je ovom ulogom iritirala televizijsku publiku. Nije bila među omiljenim likovima iz serije, ali omiljenost i nije bila cilj tog njenog glumačkog poduhvata.

 

Dušanka Stojanović Glid uživala je na premijeri predstave 'Laž'
Dušanka Stojanović Glid uživala je na premijeri predstave "Laž"foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Druga uloga koja je obeležila njenu karijeru jeste uloga u filmu "Crni Gruja" gde je bez greške odigrala Druzilu. Tom prilikom znala je da izvuče osmeh na licima gledalaca širom Srbije, a danas, 18 godina kasnije izgleda sjajno.

 

 

 

makonda-tracker