jedva čekamo

OVOG PUTA RADNJA SE ODVIJA U 20. VEKU: Čuvena serija "Crni Gruja" dobija nastavak!

0

Nakon što je na duhovit način opisao period pred Prvi srpski ustanak, sprema nam se osvrt na još jedan važan istorijski događaj.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Serija "Crni Gruja" dobija nastavak priče koja će pratiti ubistvo kralja Aleksandra Obrenovića, prenosi "Kurir".

 

Ovaj projekat nastao je 2003. godine kao srpski odgovor na britanskog „Grnog Guju" i fantastičnog Rouana Atkinsona u novim epizodama bavi se ubistvom kralja Aleksandra Obrenovića.

 

Serija će i dalje biti prepuna simbolike i praviće parodiju srpske istorije i likova Aleksandra Obrenovića, Drage Mašin i Apisa.

 

 – Biće prikazano "pomereno vreme" sa sličnom ekipom koja je bila u popularnom "Crnom Gruji". Radni naslov je "Crna ruka". Ova serija će na drugačiji način obznaniti period ubistva kralja Aleksandra Obrenovića, ali i sve što se tada dešavalo – rekao je Branislav Trifunović, jedan od producenata.

 

Tačan datum početka snimanja nove sezone još uvek nije saopšten, ali je verovatno da ćemo u ulozi Gruje ponovo gledati Sergeja Trifunovića, koji je tada snimio deset epizoda serije „Crni Gruja", a potom je napustio zbog angažmana u nekoliko filmova. Ulogu Gruje preuzeo je Nenad Jezdić.

 

makonda-tracker