ŠOKIRALA PRIZNANJEM

Sestra je pokušala da je uvuče u prostituciju, OCA PREZIRE: Jedna od NAJLEPŠIH PEVAČICA ima milione, ali ne i SREĆU

0

Velika muzička zvezda zaradila je milione evra od prodaje ploča, ali to joj nije donelo sreću

foto: EPA /  WARREN TODA
foto: EPA / WARREN TODA

Nakon što je pre skoro tri godine objavila memoare "The Meaning Of Mariah Carey" jedna od najlepših i najuspešnijih pevačica, Maraja Keri našla se u centru pažnje javnosti. 

 

Iako je od tada prošlo dosta vremena ona se ne libi da gostujući u brojnim emisijama otkrije detalje iz svog privatnog života i priseti se svih onih teških trenutaka kroz koje je prošla. 

 

U memoarima koji su prodati u hiljadama stotina primeraka Maraja je pisala o teškim trenucima koje je kao dete doživela, a neke od njih objavio je BBC. Maraja se, među ostalim, prisetila brojnih svađa oca Alfreda i brata Morgana.

 

 

- Bilo je uobičajeno da neko šakom napravi rupu u zidu ili da stvari lete po kući - otkrila je.

 

U njima pevačica je se setila perioda kada je imala svega šest godina i kada je bila svedok porodičnog nasilja, a jednom prilikom je čak morala da zove komšiju upomoć jer joj je otac napao majku. Stigli su i policajci, a jedan od njih je rekao:

 

- Ako ovo dete preživi, to će biti pravo čudo.

 

Pevačica je "prozvala" i sestru Alison za koju smatra da ju je uvukla u rizične situacije. Jednom prilikom ona se dotakla i sestrinog dečka za kojeg je tek kasnije shvatila da je makro.

 

Maraja Keri je imala teško i traumatično detinjstvo
Maraja Keri je imala teško i traumatično detinjstvofoto: Profimedia

 

Iako Maraji mnogi zavide na životu koji danas vodi, pevačica je u svojoj knjizi otkrila da ju je, kad joj je bilo samo 12 godina, sestrin dečko pokušao da zavede tako što ju je odveo u bioskop. Čim su seli i počeo je film, osetila je da je svoju ruku stavio oko njenog struka. Tad je videla i da nosi pištolj pa je pobegla iz sale.

 

No ni tu nije kraj njenim priznanjima u memoarima. Pevačica se 1993. udala za Tomija Motolu koji joj je osigurao prvi ugovor, te ju je on nagovorio da snimi božićni album na kojem je njen najveći hit "All I Want For Christmas Is You".

 

Na kraju se ispostavilo da je Motolavrlo ljubomoran muž koji je kontrolisao svaki njen korak. To je pokazao 1996. kad je Marja u kućnom studiju snimala remiks pesme "Always Be My Baby" sa hip hop producentom Jermaineom Duprijem i reperkom Da Bratom.

 

Kada su završili sa snimanjem, pevačica i Da Brat automobilom su otišle na hamburgere, pa je Motola "poludeo" te je za njom poslao naoružane čuvare.

 

- Prodala si milione ploča, curo. Živiš u palati, Imaš sve, ali ako ne možeš otići na hamburger kad želiš, onda zapravo nemaš ništa. Moraš otići odavde - rekla joj je reperka dok su jele hamburgere.

 

Ubrzo je usledio razvod od Motole, a 2008. se upoznala sa Nikom Kanonom s kojim je bila u braku sve do 2016. godine. Ni taj brak nije opstao, pa mnogi tvrde da uprkos činjenici da ima milione Maraja nije pronašla pravu ljubav i sreću. 

 

 

makonda-tracker