sija

Njen izraz lica govori SVE: Anđelka Prpić ponosno pokazala stomačić u 6. mesecu trudnoće

0

Harizmatična glumica Anđelka Prpić uskoro će postati mama po drugi put, a koliko joj drugo stanje prija najbolje pokazuje njena najnovija fotografija

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ako vam je Anđelka Prpić zračila vedrinom ranije, u drugom stanju sija još više i izgleda lepše nego ikad!


Šarmantna glumica očigledno uživa u svemu lepom što joj se dešava u životu ovih dana, a sada je ponosno istakla svoju figuru u, kako mediji pišu, šestom mesecu trudnoće.


Anđelka je u jednom restoranu pozirala u društvu prijatelja, položivši ruku nežno na trudnički stomačić, dok je on u šali na sličan način stavio ruku na svoj.

 

Anđelka Prpić blista u drugom stanju
Anđelka Prpić blista u drugom stanjufoto: zoksigile82, Instagram

Carica – napisao je on.


Anđelka je izgledala vrlo lepo u ležernom modnom izdanju, odevena u skinny farmerke i prugastu majicu dugih rukava, zbog čega je njen stomak još više došao do izražaja. Kako su primetili mnogi, glumica se u trudnoći nije promenila, a i bez trunke šminke blista.


"Joj, ja nju obožavam", jedan je od komentara pored ove simpatične fotografije.

 

Podsetimo, domaći mediji pisali su da Anđelka čeka drugo dete sa dečkom Markom Žugićem, s kojim se u poslednje vreme pojavila na dva gradska događaja. Poslednji put par je viđen na stend-ap nastupu Nikole Đurička, gde je Anđelka stigla u širem kaputu, pa njen stomačić nije bio primetan, a tada je nosila broš u obliku slova M, početnog slova imena njenog dragog.

 

1 / 6 Foto: Marija Mladjen/ATAImages


Anđelka, inače, iz prvog braka ima i sina Jakšu, koji je odnedavno i njen kolega. On se pojavio u filmovima "Toma" i "Bauk", a glumica je kasnije priznala da je tokom snimanja filma "Toma" tu bila u ulozi asistenta.


Ovoga puta bila sam u ulozi organizatora, vozača i šofera. Bilo mi je zabranjeno da sedim s glumcima iz filma. Morala sam sve da posmatram s bezbedne udaljenosti. Svi su ga divno prihvatili, a meni se veoma dopao film – rekla je tada glumica.

 

 

makonda-tracker