nije očekivala

Sada se kaje, ali ne zbog skidanja već... Jedna od omiljenih srpskih voditeljki se pre desetak godina slikala za Plejboj

0

Kako je objasnila lepa voditeljka, slikala se na nagovor muža, zbog loše finansijske situacije.   

 

 

Milica Bursać
Milica Bursaćfoto: Milica Bursać Instagram

Naša poznata voditeljka Milica Bursać, koju svi najbolje pamtimo po emisiji U zdravom telu, razgolitila se pre desetak godina za magazin Plejboj. 

 

Kako je Milica svojevremeno objasnila, kad su je zvali, ona je bez razmišljanja rekla da ne želi to da radi. Međutim, dok je telefonirala u prostoriji je bio i njen muž, koji je čuo tok razgovora. 

 

- Kada su me pozvali iz "Plejboja", katogorički sam rekla ne. Ali taj razgovor je čuo moj suprug Joca, koji me je ubedio da se slikam. Rekao mi je da to može da bude pun pogodak za moju karijeru, da imam lepo telo koje treba pokazati u tako prestižnom časopisu - rekla je Milica.

 

 

Tako da je, i pored njenog početnog protivljenja, na kraju ipak pristala da se slika. 

 

- Dakle, muž me je nagovorio da se skinem i njegova podrška mi je bila izuzetno bitna. Malo kasnije pozvala sam ih i rekla da pristajem - opisuje tu situacija Bursaćeva. 

 

Kako je objasnila, razlog zbog kojeg je uopšte razmišljala o tome bio je što se tada nije nalazila u najboljolj finansijskoj situaciji. 

 

 

- Moram da priznam i da sam bila u kriminalnoj finansijskoj situaciji i svaka zarada mi je bila bitna. Nisam dobila neki neverovatno visok honorar, ali jeste dovoljan da budem zadovoljna i da mogu sebi da obezbedim neke stvari - rekla je Milica za Blic. 

 

Ipak, nešto kasnije se zažalila što se odlučila da skine za taj magazin. Međutim, ne zbog samog slikanja i skidanja, već iz jednog drugog razloga. 

 

- Ja sam jedna od retkih osoba koja se pokajala zbog tog slikanja, ne zbog toga što sam se razgolitila u 38. godini, već zato što se ispostavilo da je taj potez pogrešan za nastavak karijere. Naime, u jednom trenutku sam htela da radim u školi kao predavač kratkih formi televizijskog novinarstva i privatne produkcije, jer imam obrazovanje da to budem, ali su me odbili upravo iz razloga što sam se slikala za "Plejboj" - navela je  Milica.

 

 

Kako kaže, smatra da bi joj taj potez mogao predstavljati veliki problem ukoliko se jednog bude bavila nekim drugim poslom.  

 

- Ako u jednom trenutku odlučim da se više ne bavim televizijom i poželim da se bavim nekim drugim poslom, mislim da će to biti velika prepreka u mojoj karijeri - objašnjava Bursaćeva. 

 

 

 

 

makonda-tracker