Jovana Balašević i Gojko Kačar: Romansa ili kumstvo

0
Mada mnogi misle da uživaju u ljubavi, glumica Jovana Balašević i fudbaler Gojko Kačar tvrde da h vežu isključivo kumovski odnosi
Gojko Kačar, Jovana Balašević, Foto:Petar Đorđević, Story press, TV Prva
Gojko Kačar, Jovana Balašević, Foto:Petar Đorđević, Story press, TV Prva

Jedan od najvećih zavodnika među fudbalerima, reprezentativac našeg nacionalnog tima Gojko Kačar (25), ponovo je u žiži javnosti nakon što je sa sedam godina starijom sestrom, ekonomistkinjom Katarinom, pre desetak dana došao na premijeru predstave Tajna Grete Garbo u zemunskom pozorištu Madlenianum. Nakon premijere, kamera emisije Ekskluziv zabeležila je njegovo dopisivanje sa zvezdom pomenute predstave, talentovanom Jovanom Balašević (31), što je pokrenulo lavinu spekulacija o njenoj i Kačarevoj navodnoj romansi.

- Smeta mi što me, gde god da se pojavim, uvek s nekim spoje. Došao sam na predstavu sa sestrom i priča o mojoj vezi sa Jovanom nema veze sa životom. Njih dve su kume pa je samim tim i sa mnom u kumovskim odnosima – kaže za Story Gojko, a slično nam je u SMS poruci napisala i Jovana:

- Njegova sestra je moja krštena kuma, to je jedina veza. Ostalo je izmišljotina – tvrdi za Story lepa Đoletova kći koja je nakon premijere za emisiju Ekskluziv prepričala SMS poruku svog dečka, koja glasi: Kaže mi da se trud isplatio, ali nije potvrdila da se dopisivala sa Gojkom.

Jovana je, dakle, ponovo u srećnoj vezi nakon prošlogodišnjeg raskida sa džudistom Vladimirom Jovičićem, a u ljubavi je srećan i Gojko koji je na naše pitanje da li je i dalje u romansi sa Enom Popov kratko rekao: Nemam komentar, ali je zato otkrio da mu je na emotivnom planu sve potaman.

- Bitno mi je da sam emotivno stabilan, to mi daje snagu i podsticaj za nove pobede na terenu – kaže Gojko koji je ovih dana ljubavni život stavio u drugi plan jer ima pregršt profesionalnih obaveza.

- Prošle nedelje bio sam na Kipru sa reprezentacijom, vratio sam se za Hamburg i sada se koncentrišem na karijeru – kaže Kačar koji je proglašen počasnim studentom novosadskom Fakulteta tehničkih nauka.

- Znam da sam počasni student, ali ove zime nisam imao vremena da odem na fakultet. Nadam se da ću uskoro dovršiti svoje obaveze na FTN-u – zaključuje poznati zavodnik. 

Nikola Rumenić

makonda-tracker