moderni i zaljubljeni

Pogledi puni ljubavi: Gledaćete u HIPNOTIŠUĆU haljinu devojke Save Miloševića, kao što oni gledaju jedno drugo

0

Savo i njegova devojka nemaju običaj da se suvuše često pojavljuju zajedno u javnosti, ali po njihovim pogledima je jasno da poptuno zaljubljeni jedno u drugo.  

Savo Milošević
Savo Milošević foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naš poznati fudalski radnik Savo Milošević, iako ga život baš nije mazio, oduvek imao neku dozu šarma. I dok je tresao protivničke mreže na travnatom terenu, ali i privatno.

 

Uz sve to, važi za jednog od fudbalera sa najboljim glasovnim mogućnostima, što nam je i dokazao u više navrata kada se latio mikrofona na različitim gradskim događajima i proslavama.

 

Savo je dugo bio u braku sa nekadašnjom manekenkom Vesnom, sa kojom je dobio troje dece. Nakon razvoda Savo je neko vreme bio u vezi sa voditeljkom Majom Manojlović, a sada uživa u ljubavi sa jednom devojkom koja se bavi muzikom i zove se Natalija Tisparević.

 

Natalija svira violončelo i u već neko vreme je u srećnoj vezi je sa Miloševićem. Lepa umetnica je mlađa od sportiste 10 godina, a nemamo priliku da ih suviše često viđamo zajedno na događajima u gradu.

 

Savo i Natalija su sve vreme ćaskali i smejali se
Savo i Natalija su sve vreme ćaskali i smejali se foto: Damir Dervišagić

Viđeni su pre pet godina na venčanju Anje, ćerke Dragana Stojkovića Piksija, kao i još par navrata u gradu u poslednjih nekoliko godina. ( Preostale fotografije, kao i ko je sinoć od poznatih ličnosti još bio sa njima pogledajte u galeriji )

 

1 / 11 Foto: Damir Dervišagić

 

Ipak, juče su se zajedno pojavili na jednom dešavanju u Beogradu, na kome je Natalija sve očarala svojim autfitom. Njena haljina jarko roze boje, bez rukava, jednostavno je delovala je hipnotišuće na sve prisutne.

 

Savo i Natalije se ne pojavljuju suviše često u zajedno u javnosti
Savo i Natalije se ne pojavljuju suviše često u zajedno u javnosti foto: Antonio Ahel/ATAImages

A tako su jedno na drugo delovali i Savo i Natalija. U jedno momentu su seli jedno pored drugog i ćaskali sve vreme se osmehujući i šaljući zaljubljene poglede jedno drugom. Kada vidite ove slike jasno vam je da nema sumnje da se mnogo vole i da uživaju u svojoj ljubavi.

 

 

makonda-tracker