BOL U DUŠI OSTAJE

Njihova tuga NIKADA neće prestati: Ove zvezde srpske javne scene su doživele TRAGEDIJE koje su im OBELEŽILE ŽIVOT

0

Poznate ličnosti naše javne scene nemaju uvek idiličan život bez problema, neki od njih su preživeli velike tragedije sa kojima se i dan danas nose.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Tragedije ne zaobilaze nikoga i ne biraju mesto ni vreme. Mnogi pate za slavom i popularnosti koju imaju javne ličnosti, ali i oni pored svega toga, mogu doživeti nešto loše.

 

Ne postoji pravilo da li ste bogati ili siromašni, u tragedijama svi su isti. Naše javne ličnosti su doživele različite životne padove koji su ih obeležili za ceo život.

 

Ceca Ražnatović

 

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Ana Paunković

Jedan od najvećih životnih gubitaka imala je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, najveća balkanska zvezda. 15. januara 2000. godine ubijen je njen suprug i najveća životna ljubav Željko Ražnatović Arkan. Ovaj događaj odigrao se u beogradskom hotelu Interkontinental, a sahrana je obavljena na Novom groblju pet dana kasnije. Ceca iz braka sa Arkanom ima dvoje dece, Anastasiju i Veljka, a Veljko je oženjen ima sina kom je dao ime po pokojnom ocu, Željko.

 

Elena Karaman Karić i Predrag Mijatović

 

Elena Karaman Karić, Elena Karaman
foto: Instagram

Bivši supružnici, proslavljeni fudbaler Peđa Mijatović i dizajnerka Elena Karaman Karić, izgubili su trinaestogodišnjeg sina pre sedam godina. Andrej je rođen sa cerebralnom paralizom, a pre nego što je izgubio borbu za život, oboleo je i od hidrocefalitisa.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker