sajber-pank

Balensijaga može da uči od nje: Srpska glumica isheklala neverovatan šal i očarala Severinu

0

Glumica Hristina Popović pokazala je svoj skriveni talenat i oduševila sve, na prvom mestu hrvatsku pevačicu Severinu.

Hristina Popović
Hristina Popovićfoto: Milan Maricic/ATAImages

Glumica Hristina Popović je jedna od onih javnih ličnosti, koje vole da svoju privatnost čivaju za sebe. Rado priča o svojim poslovnim projektima, ulogama, što na filmu, što u pozorištu, međutim iza natpisa "privatan život" kod nje stoji jedan veliki katanac.

 

Zato možda i ne čudi što malo ko zna da je lepa glumica već neko vreme u braku sa kolegom iz Hrvatske, Bojanom Navojcem, koji je brat poznatog glumca Gorana Navojca. Priča o tome kako su se upoznali na snimanju jednog filma je veoma zanimljiva, kao i ime koje su dali svojoj ćerkici.

 

Hristina važi za osobu koja je uvek spremna za šalu, što se može naslutiti i po nekim njenim ulogama, ali i po objavama na Instagramu. Njena poslednja objava bila je zaista nesvakidašnja, te je i izazvala dosta pažnje.

 

 

Hristina nam je ovom prilikom otkrila da zna i jako lepo da hekla, a u sve to je ubacila i dozu humora. Naime, Popovićeva se pohavlila jednim veoma neobičnim šalom na Instagramu.

 

 

To je, da kažemo, višebojni "odevni predmet", koji je Hristina napravila za svoju mamu, koja je takođe javna ličnost.

 

U pitanju je nešto što zaista podseća na neki punjeni šal, koji je glumica na simpatičan način umotala oko glave, leđa i grudi.

 

- Kad Kevi isheklam šalče, a ona ga pretvori u instalaciju - napisala je Hristina i tako svima otkrila svoj modni talenat.

 

U komentaroma na ovaj post bilo je i onih koji su je pitali kada uopšte stiže da hekla, na šta je glumica imala spreman odgovor. Naravno, opet veoma duhovit.

 

 

- Heklam kad sam nervozna, pa ti vidi kako mi je po dužini šala - nasmejala fanove na Instagramu Popovićeva.

 

U sličnom zabavnom maniru su joj i prijatelji odgovarali u komentarima.

 

- Kapitalno, šta reći ?! A Majka je više od umetničke instalacije - ona je Institucija - napisala joj je jedna prijateljica.

 

Među prvima koji su ostavili komentar na ovu objavu bila je i jedna od modnih ikona u regionu - hrvatska pevačica Severina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Obožavam - napisala je kratko Seve i ostavilo nekoliko emotikona sa srcem

 

A kada Seve kaže za nešto da je lepo moderno, to već nije mali kompliment. Zato se nadamo da ćemo biti u prilici da uskoro vidimo još neke kreacije od Hristine .

 

 

makonda-tracker