otvoreno o svemu

Baš to je mesto na kom želi da bude: Ana Nikolić priznala zašto odlazi na kliniku u Austriji

0

Pevačica Ana Nikolić se ponovo vratila na scenu, ali i dalje se bori za svoje zdravlje 

foto: Instagram / ananikolicofficial
foto: Instagram / ananikolicofficial

Poznata pevačica Ana Nikolić napravila je dužu pauzu u karijeri, ali nedavno je počela ponovo da se pojavljuje u medijima. 

 

Za vreme odsustva Ana se poprilično promenila, a vodila je i bitku za svoje zdravlje, od koje, reklo bi se, ne odustaje. 

 

Nakon što su se mogle čuti razne spekulacije o tome u kakvu kliniku će Ana uskoro otputovati van Srbije, pevačica je odlučila da otkrije da li je reč o klinici za odvikavanje.

 

 

- To je bilo kada su mi postavili pitanja: "Kako se borim sa hejterima?". Pa zavisi, ako mi pređu moju crvenu liniju, a jednoj vagi je ući u crveno baš teško, jer sam mnogo tolerantna, a kad pređeš, umem da budem Škorpija. To je mesto gde želim da idem, nije to klinika, to je više kao banja. Ne bih da zvučim kao baba (smeh), a detoks je od cigareta, korone i ostalo... Ovo nije klinika za odvikavanje - objasnila je Ana za "Pink".

 

Podsetimo, prema rečima prijatelja bliskog Nikolićevoj, pevačica će se narednih meseci pozabaviti svojim zdravljem.

 

Nakon duge pauze Ana Nikolić se vraća na scenu
Nakon duge pauze Ana Nikolić se vraća na scenu foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Prijatelji i saradnici su joj predložili da poseti jednu od poznatih privatnih klinika u Austriji gde su boravile mnoge javne ličnosti iz Srbije, a koja se bavi detoksikacijom organizma. Radi se o mestu koje se nalazi u mirnom delu Klagenfurta s pogledom na jezero, a ceo program prilagođen je tako da nakon završenih tretmana i pregleda, osoba koja se podvrgne detoksikaciji organizma bude izuzetno fizički i mentalno spremna za sve životne izazove - objasnila je ona, pa je dodala:

 

- Program je baziran na holističkim tretmanima, masažama, limfnim drenažama i konzumacijama prirodnih čajeva koji se specijalno spremaju za ovu kliniku. Ani se izuzetno dopala cela priča, posebno kada su joj prosledili sajt klinike gde je videla kako to sve izgleda.

 

 

makonda-tracker