lepe vesti

Estrada ga nije zanimala: Dušan Svilar postao solista u Pozorištu na Terazijama

0

Najviše su mu smetali novinski naslovi i medijska pompa oko njegovog privatnog života, nakon čega se povukao sa estrade i svoju karijeru poveo u potpuno drugačijem smeru. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pobednik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" 2007. godine Dušan Svilar odavno se povukao sa estrade, a nedavno je postao prvi solista u Pozorištu na Terazijama. 

 

On je posle trijumfa u ovom muzičkom takmičenju snimio nekoliko pesama, ali se ubrzo povukao i otpočeo nešto drugačiji put u svojoj karijeri. Danas živi miran život, daleko od bliceva, ali ga pevanje definitivno i dalje zanima, jer je nedavno postao prvi solista Pozorišta na Terazijama. 

 

Dušan Svilar
foto: Damir Dervišagić

 

Odavno se odlučio za ovu promenu, pa se kroz karijeru oprobao kao glumac u Pozorištu na Terazijam i tu igrao "Fantoma iz opere", a pre nekoliko dana pohvalio se na svom Instagram profilu zbog jedne stvari:

 

 

Hvala na poverenju, zadovoljstvo mi je što sam postao deo ove sjajne ekipe! Fantom, posle duže pauze, uskoro ponovo u Pozorištu na Terazijama - napisao je Svilar u svojoj objavi.

 

Tokom estradne karijere najviše su mu smetali naslovi u medijima i sve to što ide uz popularne javne ličnosti sa estrade. 

 

 

Ne razumem potrebu čitalaca da ih zanima nečiji privatni život do detalja, a ne prihvatam da ja, kao neko koga vole da slušaju kako peva, moram da pričam o svom privatnom životu i onome što radim kad se kamere ugase. Nikoga ne osuđujem što pristaje na takve novine i što pravi kompromise, ali ja ne želim jer mi ne prijaju takve stvari. Da budem popularan po svaku cenu, to nije moj cilj - rekao je Svilar u jednom intervju.

 

Dušen Svilar potiče iz muzičke porodice, jer je kako on navodi talenat nasledio od svog dede koji ja bio pevač Radio Beograda. Sa sedam godina počeo je da svira klavir, a sa devet se takmičio u 3K Duru, kada su mu zabranili da bude učesnik jer je bio mlad. 

 

 

makonda-tracker