odlučni

Prebrodili su krize i osnažili svoju LJUBAV: Ovako su Biljana Jevtić i Aca Ilić gradili svoj BRAK u kojem danas uživaju

0

Pevački par se godinama borio da učvrsti svoj odnos koji ima zanimljivu priču od samog početka njihovog poznanstva.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Biljana Jevtić i pevač Aca Ilić već godinama žive u skladnom braku, te su zajedno prošli kroz brojne uspone i padove koji su samo učvrstili njihov odnos. Danas uživaju u ljubavi, a otkrili su kroz šta su prošli u životu. 

 

— Tek kada dođu teški dani, čovek se uveri u pripadnost. Tako da ne daj Bože da njoj nešto bude — započeo je Ilić.

 

Ta privrženost je ceo život, koliko on meni znači toliko i ja njemu. Osluškujemo se, pomažemo, to je recept — dodala je Bilja i ispričala da li je neko želeo da stane na put njihovoj ljubavi:

 

 

— Ne vole ljudi tuđu sreću, nije nam niko zabranio da se volimo, ali je pokušao da stane na put našoj sreći — istakao je Aca.

 

Da u prošlosti sve nije izgledalo kao danas, svedoči i Biljina priča kako je živela kada je bila mala i kako se tada osećala.

 

— Živeli smo u maloj kućici. Vratila bih se u taj period, bilo je lepše. Do 12. godine nismo imali struju. Nisam planirala da se bavim muzikom. Upisala sam elektrotehničku školu, igrala sam folklor i usput pevala, ali ni na kraj pameti mi nije bilo da će mi to biti profesija — kaže pevačica, dok je Aca otkrio da li se ikada u životu uplašio da će izgubiti Bilju:

 

— Jesam. Mada nisam se plašio, nego sam mislio život ume da rastavi ljude na razne načine. Kada smo dobili Ivana, znao sam da više nema krize, to je bio šlag na tortu, ono što smo čekali celog života — priča Aca.

 

 

— Najteže je bilo ostaviti roditelje, doći u Beograd i početi ispočetka. To nije bilo lako, ali hvala Bogu, zavoleo sam Beograd i Beograd mi je mnogo dao - zaključio je pevač, a potom otkrio kako su započeli svoju ljubav. 

 

1 / 2 Foto: Dragan Kadić

 

— Probao sam i dobio korpu, nakon godinu dana kasnije išli smo na turneju zajedno. I prilikom čestitanja Nove godine, njena ruka se zadržala na mojoj, to mi je bio prvi znak. Zabavljali smo se par godina, i onda sam morao u vojsku, to je bilo veliko iskušenje za nas. Meni nije do života, a ne do vojske. Mlad, popularan, Bilja mi devojka, a ja moram u vojsku, ali sve sam izdržao. Sve je to život, ono što me ne ubije, to me ojača — kaže Aca.

 

Kratko su se dotakli i sina Ivana

 

— On je mamin sin, ali tatina kopija. Sve što želi da kaže, govori majci.

 

Njihova ljubav jeste skladna i lepa, ali njih dvoje su da bi došli do tog odnosa prošli kroz krize koje su evidentno prebrodili i učvrstili svoj odnos: 

 

Oko hrane imamo najviše nesuglasica — dodaje Ilić, a zatim se nedovezala pevačica: 

 

—  Bilo je teških godina za nama. Najupečatljivije mi je bilo, kada sam trebala da pevam na ''Znanje i imanje', a mi na moru... Svađa je bila cele noći: ''Ako odeš, kraj je''. To je bilo pakovanje i raspakivanje, i na kraju nisam otišla na tu jednu emisiju. Bili smo mladi, volela sam ga, mada sam zbog toga imala posle problem, zabranjivali su me, jer je preovladala ljubav — ispričala je Bilja.

 

 

makonda-tracker