krenule su svaka na svoju stranu

KRISTININE REČI O NJIHOVOM ODNOSU SU SVE ZAPANJILE: Pomirile se sestre Kovač?

2

Aleksandra i Kristina Kovač godinama nisu komunicirale, a njihove fanove svojevremeno je rastužila ispovest mlađe sestre o tome zašto su im se putevi razišli.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Poznato je da sestre Aleksandra i Kristina Kovač ne komuniciraju još od 2014. godine, ali je Kristina sestri sada uputila javni komentar!

 

Sestre su u sukobu već duže vreme, a javnosti je to otkrila Kristina objavom na društvenoj mreži gde je napisala da se odriče svoje sestre i ostatka porodice.

 

 Ja sam najbližu sestru izgubila davne 1996, a ona je mene izgubila danas. Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, pa se razvela. Što sam se ugojila... — stajalo je u toj objavi.

 

Upravo Kristina se sada oglasila sa novim komentarom povodom Aleksandrinog novog projekta.

 

Ne znam gde je bila do sad, ali evo je u punom sjaju. Napokon, iskrena, ogoljena, bez grča pretenzije i skrivanja, ona koja u meni tinja i živi, moja Maka, med i mleko. Ne ulazim u detalje teksta, ali napokon sve deluje istinito. To je njena istina i to se oseća. Podseća na najbolje dane Kejt Buš malo, baš mi se sviđa. I mnogo, mnogo me je potreslo, jer je probudilo to užasno, iskonsko nedostajanje koja nikad nije ni otišlo. Ove suze i ovaj jecaj koji me celu istresao naopačke, ugasilo je moje predivno, saosećajno, pametno, pošteno i dobro dete. Izrašće u predivnu ženu — napisala je Kristina na svom Fejsbuk profilu i dodala da je Aleksandra mnogo lepa.

 

 

makonda-tracker