čestitke

Muža je "OTELA" najboljoj drugarici, a on NIJE JEDINI: Glumica koju je Srbija obožavala objavila PRELEPE vesti

0

Svi ljubitelji latinoameričkih sapunica su obožavali popularnu telenovelu Napušteni anđeo, gde je glavnu ulogu tumačila Majte Peroni.

Majte Peroni
Majte Peronifoto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Tih godina smo svi provodili vreme u male ekrane gledajući latinoameričke serije, a jedna od popularnijih je bila Napušteni anđeo. Glavne uloge su tumačili Majte Peroni i Vilijam Levi, a pisalo se i da ih je ta uloga zbližila na privatnom planu.

 

Ipak, Majte se prošle godine udala za Andresa Tovara, televizijskog producenta, kom je najpre bila ljubavnica, mada to nikada nije potvrđeno. Navodno, ona je "otela" Andresa svojoj drugarici Klaudiji Martin, dok je istovremeno bila u sedmogodišnjoj vezi koju je tek kasnije raskinula.

 

Sada, glumica je sa svojom publikom podelila lepe vesti i otkrila da ona i Andres čekaju prvo dete.

 

- Planirali smo venčanje i mesec dana pre ceremonije, 8. septembra, bila sam u Barseloni i otišla na probu venčanice, a dan kasnije sam počela da se osećam drugačije. Shvatila sam da mi nije dobro i mislila sam da je to zbog umora, sati leta, toliko posla, jer nisam stajala, ali najmanje sam mislila da sam već trudna. Jedna od mojih najboljih prijateljica mi je rekla: 'Mai, mislim da si trudna', a ja sam rekla: 'Ne, bilo bi prerano', jer osim toga, dogodilo se toliko stvari da sam mislila da sam umorna i zato sam se osećala tako. Spavala sam ceo dan i kad sam se probudila, prijateljica mi je dala test za trudnoću - ispričala je ona.

 

Majte Peroni
Majte Peronifoto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Takođe, Majte je jednom prilikom rekla kako ona i njen izabranik žele više dece, ali ne žure i ne žele ništa unapred da planiraju.

 

- Naravno da imamo planove za osnivanje porodice, ali mi smo već jedna porodica, tako da ako stvari krenu kako treba i kasnije dođe još jedno dete, bićemo najsrećniji, a ako ne, mislim da ćemo uvek biti otvoreni za sve što je dostupno. Važno je živeti svoju sadašnjost, a kako bude sve išlo, videćemo koji završetak priče. Život će pokazati hoće li to biti jedno, dvoje, troje dece - objasnila je ona.

Glumica nije želela da sakrije sreću, a kako sama kaže, ubeđena je da će Andres biti sjajan otac.

 

Podsetimo, Majte su uvek pratili brojni natpisi kada je u pitanju njen ljubavni život, pa je venčanje sa bivšim mužem najbolje prijateljice, bilo prava medijska bomba.

- Očito je pao na čari i koketiranje Majte. Počela je da ga zavodi, a sav umetnički svet zna njen 'modus operandi' i da voli da koketira s muškarcima. Najgore od svega je što joj je njegova supruga prijateljica. Ne znam kako je mogla to da joj uradi - rekao je tada izvor za meksičke medije.

 

 

makonda-tracker