(foto)

SEĆATE LI SE DEVOJKE SA OŽILJKOM? MARISOL je imala PRAVI LJUBAVNI SKANDAL sa predsednikovim sinom, ovako DANAS IZGLEDA

3

Sigurno se sećate siromašne devojke sa ožiljkom koja se zaljubi u bogatog Hose Andresa i postane žrtva intriga njegove ugledne porodice! "Marisol" je bila planetarno popularna, a glavna zvezda ove telenovele bila je Erika Buenfil

foto: printscreen/youtube
foto: printscreen/youtube

Erika Buenfil odigrala je Marisol 1996. godine, a i pre toga je bila proslavljena u rodnom Meksiku, mada joj je uloga siromašne cvećarke promenila život. Ipak, iako je tih godina bila hvaljena na svakom koraku, putovala svetom i uživala u slavi, njen put je bio posut i trnjem.

 

Naime, njena ljubavna priča je 2004. i 2005. godine postala skandalozna! Bila je u vezi sa Ernestom Zediljom Velaskom, sinom bivšeg predsednika Ernesta Zedilje. Iz tajne romanse rodio se njihov sin Nikolas Hesus Buenfil Lopez, ali ga otac nikada nije priznao. Erika je tada, kao samohrana majka, odlučila da se posveti isključivo detetu. Prihvatala je male uloge, a tek 2012. godine ponovo se oprobala u značajnijoj ulozi u seriji.

 

Mnogi su tada komentarisali da vreme prolazi, ali da ona ostaje ista, što važi i dan-danas! Erika u novembru puni 57 godina, ovako danas izgleda:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika buenfil (@erikabuenfil50) on


 

makonda-tracker