dosta je misterije

SVET OVO ČEKA OSAM GODINA: KONAČNO snimljen Mihael Šumaher, porodica dala dozvolu!

0

Javnost gotovo da ništa ne zna o stanju popularnog vozača Formule 1, koji je u decembru 2013. doživeo povredu glave tokom skijanja u Grenoblu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na zahtev porodice, lečenje žive legende sporta Mihaela Šumahera odvija se pod velom tajne, a nemoguće je videti njegove snimke i fotografije.


Ipak, to će se uskoro promeniti — kako piše britanski "Ekspres", uskoro će se pred publikom naći dokumentarni film "Šumaher". U pitanju je film u režiji Hans-bruna Kamertensa, Venese Neker i Mihaela Veha, a porodica je dozvolila da svet konačno vidi svog heroja.


Šumaherova porodica je ta koja je nedavno postala otvorena za mogućnost da se kamerama dozvoli da dođu do retkih snimaka F1 heroja. Ti privatni snimci će se pojaviti samo u novom dokumentarcu — istakao je za "Dejli mejl" izvor blizak porodici.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


U filmu će o slavnom vozaču govoriti njegova supruga Korina, brat Ralf, ćerka Đina-Marija i sin Mik, koji je pošao očevim stopama i trenutno vozi u Formuli 1.

 

Mediji pišu da je pandemija virusa korona odložila premijeru, a na stranici filma "Šumaher" na IMDb-u stoji da bi trebalo da ga vidimo u toku 2021.

 

 

makonda-tracker