POTPUNA TRANSFORMACIJA

Ovako je Jovana Pajić izgedala na početku karijere: Razlika nekad i sad je drastična, a mnogi se pitaju jedno (FOTO)

0

Kada je uplovila u muzičke vode Jovana je bila veoma mlada, pa ne iznenađuje što je izgledala potpuno drugačije

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Jovana Pajić počela je muzikom da se bavi još kao devojčica. Na fotografijama iz tog perioda vidi se da je vrlo mlada, gotovo devojčurak.

 

Kako su godine prolazile Jovana je sazrevala i sada je prelepa žena. Sasvim je sigurno da je sa starih slika ne biste prepoznali.

 

Upravo to je bio razlog koji je mnoge naveo da se zapitaju da li je Jovanina transformacija posledica odrastanja, prolaska puberteta ili je se pevačica podvrgavala estetskim zahvatima.

 

 

Široki osmeh je njen zaštitni znak, a nedavno je bila u centru pažnje medija zbog razvoda od dugogodišnjeg partnera i frontmena grupe "Tropico banda" Aleksandra Cvetkovića.

 

Ipak, nakon razvoda ona je krenula dalje svojim putem, a sa bivšim partnerom je ostala u dobrim odnosima.

 

 

Jovana je davne 2005. godine učestvovala u drugoj sezoni poznatog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Imala je svega 15 godina i po fotograijama iz tog perioda vidi se da je bila dete. Ipak, njen talenat je bio impozantan, a u takmičenju je osvojila peto mesto.

 

Čelni ljudi u muzičkoj industriji su znali da je pred njom blistava karijera, ali Jovana je ipak odlučila da porodicu stavi na prvo mesto. Ona je danas majka dve devojčice, Helene i Đine.

 

 

Sada kada su ona malo porasle Jovana po nekad izabaci po neku novu pesmu, ali je ipak porodica ono što joj je prioritet u svakom pogledu.

 

 

makonda-tracker