NESTVARNA JE

Frizura zbog koje je nećete prepoznati: VANVREMENSKA fotografija Srne Lango sa 16 godina koju ćete gledati ne trepćući

4

Jedna od najlepših žena regiona je još od malih nogu pokazivala potencijal da postane uspešna žena.

Srna Lango
Srna Langofoto: screenshot k1

Glumica Srna Lango je više od dve decenije bila u braku sa glumcem Irfanom Mensurom, sa kojim je dobila i sina Pavla, koji je takođe krenuo roditeljskim stopama.

 

Srna potiče iz uspešne umetničke porodice, a njen životni put je bio predodređen još od početka, s obzirom da je i u detinjstvu plenila nezaboravnom pojavom.

 

Glumica je dosta aktivna na društvenim mrežama gde neretko deli i svoje fotografije iz detinjstva i perioda kada je bila u tinejdžerskim godinama.

Nesumnjivo je da je Srna simbol lepote, a sudeći po komentarima, mnogi je porede sa slavnom Žilijet Binoš, s obzirom na to da je u mladosti jako podsećala na nju.

 

Jednom je glumica objavila fotografiju na kojoj ima samo 16 godina i sasvim drugačiju frizuru od one po kojoj je prepoznatljiva. Srna je imala kratku kosu, takozvanu mušku frizuru, kožnu jaknu i teksas bermude karakteristične za taj period.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srna Lango (@srna.lango)

Svi su ostali bez reči na glumičin izgled, a jedna od koleginica koje su joj komentarisale fotografiju, bila je i glumica Milica Milša.

 

 

makonda-tracker