k-a-k-o je ovo moguće?

Napunila 25 godina i PRESTALA DA STARI! Najnovije fotografije Penelope Kruz neće vam danima izaći iz misli

0

Suprug španske glumice jednom prilikom je izjavio da Penelope Kruz "nije lepa, već najse*sepilnija žena na planeti", a ove fotografije može da koristi kao argument

Španski glumci i bračni par Havijer Bardem i Penelope Kruz na Kanskom festivalu 2018. godine
Španski glumci i bračni par Havijer Bardem i Penelope Kruz na Kanskom festivalu 2018. godinefoto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Penelope Kruz (48), španska glumica i muza Pedra Almodovara, već godinama, a može se reći i decenijama, redovno je na svim listama najlepših žena na svetu.


Autentična, originalna, drugačija, prirodna, beskrajno talentovana i isto toliko lepa, Penelope Kruz oduševljava publiku otkako se 1992. godine pojavila u filmu "Šunka, šunka".


Tada je u vreme snimanja imala samo 16 godina, a usledile su u narednim godinama mnogo veće uloge, mnogo važniji filmovi. Penelopa je u svakom bila jednako očaravajuća, a da je vreme za nju odavno stalo sada nam je pokazala fotografijama snimljenim za magazin Dust.


Španska glumica pozirala je za naslovnu stranu prazničnog broja toples, obučena samo u podvrnuti čipkasti veš, a pokazala je da je njena figura i danas savršena.

 


"Penelope, stariš li ti uopšte?", "Kako je moguće da majka dvoje dece i na pragu pedesetih izgleda upola mlađe?", "Penelope Kruz ima čarobne moći i neće da ih podeli s nama"... komentarišu njeni fanovi.

 


Glumica je ovom prilikom snimila i fotografiju u jednodelnom kupaćem kostimu, a pozirala je i u vešu i kožnoj jakni. Na svakom od portreta izgleda božanstveno, a pokazuje i zašto je, delom, njen suprug Havijer Bardem i danas uzbuđen i ponosan kad priča o ženi svog života.

 


– Ona je strastvena, zato je i volim, zato me je privukla od samog početka. Ona nije lepa žena, ona je najseksepilnija žena na planeti – rekao je proslavljeni španski glumac u jednom intervjuu pre nekoliko godina.


Penelope Kruz i Havijer Bardem su, inače, u braku od 2010. godine, a zajedno imaju dvoje dece: ćerku Lunu i sina Lea.

 

Havijer Bardem i Penelope Kruz na Festivalu u Veneciji 2017.  godine
Havijer Bardem i Penelope Kruz na Festivalu u Veneciji 2017. godinefoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

 

 

makonda-tracker