prvi božić bez njega

"Prazna stolica, glas koji ne čuješ": Potresna poruka udovice Siniše Mihajlovića za prvi Božić bez njega

0

Arijana Mihajlović Rapaćoni juče je proslavila prvi Božić otkako je njen suprug Siniša Mihajlović preminuo.

Siniša i Arijana Mihajlović
Siniša i Arijana Mihajlovićfoto: Instagram

Fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra nakon višegodišnje borbe sa galopirajućom leukemijom.

 

Sahranjen je u Rimu simbolično na dan svoje krsne slave, Sveti Nikola.

 

Njegova porodica neutešna je i ne može da veruje da su ostali bez svog voljenog oca, supruga i dede.

 

Članovi njegove porodice maltene svakodnevno objavljuje zajedničke fotografije i emotivne poruke na društvenim mrežama, a poslednja objava u vidu Instagram priča njegove supruge Arijane Mihajlović Rapaćoni nas je duboko dirnula, jer prikazuje delić atmosfere tokom prvog Božića otkako je Miha preminuo.

 

Najbliži koji nisu više sa nama još više nedostaju u vreme praznika, kada se porodica okuplja i uživa u zajedničkim trenucima.

 

Juče je bio prvi Božić koji porodica Mihajlović proslavlja otkada je Siniša Mihajlović umro, a da je bol iz dana u dan sve veća i veća, potvrdili su redovi njegove udovice Arijane koje je ispisala na Instagramu.

 

Prvi Božić nakon gubitka nekoga je težak. Ne bi ga proslavljao, ali to radiš. Zbog dece. Zbog porodice. Boleće. Tu su pokloni koje nećeš morati da kupuješ ove godine. Prazna stolica. Sećanja na prošle proslave. Glas koji ne čuješ. Biće teško, ali preguraćeš. Možda ti usred tih suza mali osmeh dospe na lice. Ništa nije pogrešno u tome. Budi zahvalan za slavlja koje ste imali zajedno. Počni novu tradiciju u znak sećanja na njega i uvek pamti ljubav koja je postojala – stoji u Arijaninoj poruci na Instagramu.

 

Arijana Mihajlović Rapaćoni neutešna, slavi prvi Božić bez svog surpuga Siniše Mihajlovića
Arijana Mihajlović Rapaćoni neutešna, slavi prvi Božić bez svog surpuga Siniše Mihajlovićafoto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovi

Nakon ove emotivne poruke koja je sve rasplakala, Arijana je podelila fotografiju na kojoj se vidi upaljen badnjak i potvrdila da je zarad svoje dece i unuka odlučila da ipak proslavi Božić. 

Proslava Božića u domu Mihajlovića.
Proslava Božića u domu Mihajlovića.foto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovi

Podsetimo, Siniša i Arijana su bili u braku 26 godina, a za samo godinu dana su se sreli, zavoleli i venčali. 

 

– Upoznala sam ga 1995. godine, a već sledeće sam se udala za njega. Pogledali smo se i zaljubili i više se nikad nismo rastali –pričala je svojevremeno Arijana.

Planove da se nikad ne oženi, Siniši je poremetio susret sa Arijanom. 

 

– Imao sam tek 26 godina, već sam bio slavan fudbaler... možete da zamislite... bilo mi je tako lepo što sam sam, bio sam ubeđen da se nikad neću ženiti. Čim sam došao u Italiju, promenio sam celu garderobu. Dobijao sam milion lira, četvorostruko više nego u Crvenoj zvezdi. Versaće je tad bio modi, napunio sam orman njegovim košuljama u boji. Izgledao sam kao maneken. A onda sam ugledao Arijanu i pomislio samo – koliko će nam samo lepa biti deca – priznao je Siniša jednom prilikom.

 

Arijana je zbog Siniše napustila svoju karijeru.

Siniša i Arijana Mihajlović sa unukom
Siniša i Arijana Mihajlović sa unukomfoto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

– Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala – dodala je Arijana.

 

Siniša i Arijana su se venčali tri puta, najpre u Rimu 1996. godine, a potom 2005. godine u Sremskim Karlovcima, gde su sklopili građanski brak. Treće venčanje je kruna njihovog zajedničkog života tokom kojeg su zajedno prebrodili mnoge nedaće.

 

Arijana je uz Sinišu bila sve vreme tokom 26 godina, a poznato da je upravo ona bila inicijator Sinišinom susreta sa svojim vanbračnim sinom Markom.

Sinišina supruga je uz njega bila i u najtežim trenucima.

 

– U bolnici je spavala na stolici. Grdila me je kad bih u nečemu preterivao, grlila me toliko snažno. Bez nje nikad ne bi uspeo – priznao je Siniša u svojoj knjizi "Utakmica života".

 

Siniša i Arijana imaju petoro dece: dve ćerke Viktoriju, Virdžiniju i tri sina Miroslava, Dušana i Nikolasa.


 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker