šuška se

Novi dečko Marije Karan je sin poznatog političara? Ovo je muškarac sa kojim povezuju lepu glumicu

0

Ljubavni status Marije Karan ovih dana je opet u centru pažnje medija.

foto: Instagram / Marija Karan
foto: Instagram / Marija Karan

 

Emotivni status Marije Karan nakon razvoda od holivudskog producenta Džoela Lubina privlači veliku pažnju javnosti. Karanova i Amerikanac se uzeli 2014. godine, a imali su dve svadbene ceremonije - u jednu u Beogradu, drugu u Los Anđelesu. "Sudbonosno da" u prestonici Srbije izgovorili su u crkvi Ružici na Kalemegdanu, a nešto kasnije dobili su i sina Marka Lea.

 

 

Njihov brak je delovao veoma harmonično, ali je ipak došlo do izvesnih nesuglasica između supružnika, što je rezultiralo razvodom. Ipak, i posle razilaženje bivši supružnici su ostali u dobrim odnosima, što možemo zaključiti i po tome što je Lubin viđen u Beogradu zajedno sa Marijom i njihovim sinom.

 

 

Nakon toga, mediji su pisali da je lepa glumica bila u vezi sa Vladanom Balabanom. Međutim, posle jedne svađe u centru glavnog grada Srbije koja se završila incidentom - izgleda da je i ta veza bila okončana.

 

 

Pošto se neko vreme pritajila, lepa glumica je sada opet u centru pažnje medije. Naime, kako je magazin Story preneo, njen novi izabranik se zove Marko.

 

 

Po informacijama istog magazina u pitanju je sin crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića, koji je bivši ministar u Vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića.

 

Kako su pisali crnogorskih medija, Marko se već nekoliko godina uspešno bavi građevinskim poslom i vodi jednu kompaniju. On takođe, poput Marije, ima brak iza sebe. Na leto 2022. godine se oženio, a velika svadba je bila održana na plaži Galija kao i u hotelu Hilton.

 

 

Među zvanicama tada se našao veliki broj političara, ali i drugih uticajnih i moćnih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

 

Ipak, čini se, kako pišu mediji, da je ubrzo došlo do nesuglasica u braku, međutim ne zna se da li se Marko zvanično razveo ili je taj postupak u toku.

 

 

makonda-tracker