lažnim moralistima

Ovo je nosila i Bijonse, to je simbol... Lepa Brena otkrila koju MOĆNU poruku nosi haljina sa PRINTOM NAGOG TELA

0

Jedna haljina koju je Lepa Brena obukla pre nekoliko dana izazvala je veoma burnu reakciju.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lepa Brena je oduvek bila žena sa istančanim stilom, ne libeći se da s vremena na vreme isproba neke aktuelne trendove koji vladaju u svetu mode. Tako je naša čuvena pevačica pre nekoliko dana obukla jednu haljinu, koja je među jednim delom javnosti izazvala negativne komentare.

 

Lepa Brena je tom prilikom imala dugačku crno-zlatnu haljinu koja je prekrivala svaki centimetar njenog tela, ali je imala print nagog ženskog tela na prednjoj strani.

 

To je pojednicima dalo povoda da na negativan način prokomentarišu ovu kreaciju, a sada se i Brena oglasila tim povodom.

 

- Našim lažnim moralistima kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta... Kakav lažni moral! Naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo - rekla je naša umetnica za Slobodnu Dalmaciju.

 

 

Brena je odmah potom malo bolje objasnila šta je želea da postigne sa ovom haljinom, ali i podsetila da ovakav dizajn nije ništa novo u svetu mode.

 

 

- Bez žena ne bi postojalo čovečanstvo! Haljina je zato posvećena upravo simbolu majki i žena celog sveta, Veneri! Ona je drevni simbol ženske energije, ljubavi i lepote. Ova haljina je, dakle, simbol Venere, samosvesne žene. Isti stil haljina prvi je kreirao Žan Pol Gotje za Bijonse - rekla je Brena.

 

 

makonda-tracker