TAKO JEDNOSTAVNo A EFEKTNo

Uz crne čizme do kolena ovaj odevni predmet stoji kao saliven: Anđelka Prpić u šik kombinaciji koja odiše glamurom

1

Kada umesto toplih letnjih dana stignu hladni zimski sve što treba da uradite kako biste bili dobro raspoloženi jeste da se obučete po svom ukusu 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Prefinjen, istančan i odmeren - tri su reči kojima se može opisati modni stil naše poznate glumice Anđelke Prpić.

 

U poslednjih nekoliko godina Anđelka je bila deo velikih glumačkih projekata, ali se čini da ju je uloga svoje imenjakinje Anđelke u seriji "Andrija i Anđelka" proslavila.

 

Njen glumački talenat je neosporan, ali ona poseduje mnogo više od toga. Harizma, pozitivna energija i šarm su njeni aduti, a pred njenim osmehom tope se i najtvrđa srca. 

 

 

Tokom večerašnje premijera dugoočekivanog superherojskog Marvelovog filma "Crni panter: Vakanda Zauvek“ lepa Anđelka je još jednom zablistala u prelepoj odevnoj kombinaciji koja je, sigurni smo, po merama mnogih žena.

 

Ona je za ovu priliku odabrala crnu kombinaciju sačinjenu od šortsa i jednostavne majice, ali to svakako nije bilo ono što je izazvalo oduševljenje.

 

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

 

Uz ovu možda pomalo neobičnu kombinaciju Anđa je ponela crne čizme do kolena na visoku štiklu, koje su ovoj kombinaciji dale poseban šarm.

 

Kako bi autfit oplemenila i učinila ga upečatljivijim, Anđelka je ponela prelepi dugački kaput krem boje. Uz sve to glumica je ponela malu crnu torbu koju je opušteno nosila u ruci dok je zadovoljno pozirala pred objektivima fotoaparata. 

 

Tako jednostavno, a tako savršeno, zar ne?

 

 

 

 

makonda-tracker