sve se dobro završilo

"Ove dame su mi spasile život danas": Ida Prester doživela PEH pred novogodišnji nastup

0

Pevačica Ida Prester je sinoć nastupila u Šibeniku i sa bendom "Lolobrigida" zagrejala publiku pred koncert Roisin Murphy.

Idi Prester je pukao glas nekoliko dana pred novogodišnji nastup.
Idi Prester je pukao glas nekoliko dana pred novogodišnji nastup.foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica Ida Prester je jedna od poznatih ličnosti koja se ne libi da na društvenim mrežama prikazuje i isečke iz realnog života, a ne samo "Instagramičnu" stranu priče.

 

Tako je juče, dok su svi mahom objavljivali svoje novogodišnje jelke, stajlinge i priprema za najluđu noć, Ida sa svojim pratiocima otkrila šta joj se dešavalo poslednjih nekoliko dana.

 

Naime, Ida Prester je trebalo da nastupi u Šibeniku i da publiku zagreje pred koncert Roisin Murphy, a koliko joj je taj nastup bitan jer voli popularnu pevačicu, nekoliko puta je otkrila na društvenim mrežama.

Međutim, zamalo da otkaže nastup usled bolesti i to bi se možda i desilo da nije bilo njih.

 

Kako je pevačica otkrila, imala je problem sa glasom nakon preležane virusne bolesti i iscrpljenosti, a doktori su ti koji su joj "spasili život" i oporavili je pred nastup. 

 

Ove su mi dame spasile život danas. Evo i zadnja tura inhalacija, sat pred koncert. Hitna ORL služba u Šibeniku. Glas mi je pukao nakon prebolele viroze, izmoždena sam, zakrpile su me vrhunski – napisala je pevačica ispod fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Pozvala je sve da doktorkama donesu malo kolača i čestitaju Novu godinu,jer su dežurne do jutra.

 

Idi nastup je sinoć sigurni smo bili za pamćenje, a publika u Šibeniku je mogla da uživa u najvećim hitovima grupe "Lolobrigida",a posle i u pesma Roisin Murphy, pevačice grupe "Moloko."
 

 

makonda-tracker