idila

Ana Ivanović i Bastijan okitili jelku u svom ljubavnom gnezdu, ali svi su gledali u njen MAGIČNI PRAZNIČNI AUTFIT

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Mare

27-12-2022 17:41h
Koji smorovi kao da imaju 85 godina

Dojadiše više

27-12-2022 18:00h
@Mare
Na sve strane reklame za sve i svašta. I za tramvajke mesečne karte. Švajni hteo reklamu bez dozvole pa popio kaznu. Gladni su para a nivo nula!

Sat

27-12-2022 19:03h
@Dojadiše više
Da. Kao reporter u sportstudiju a zavrnuo rukav i gura sat u kameru. Dobro se obrukao ali bitno da dobije koji evro da ne crknu gladni bre.

Dragana

27-12-2022 23:52h
divni ljudi.Avi zlobnici,koji sedite pored kompa i gutate pivcugu,mozete samo da im zavidite.

Kristina

28-12-2022 01:17h
Nemojtw Anu da poistovecujete sa njegovim reklamama koje radi godinama. Ana ima glavne sponzore od 2008 Adidas i Roleks koje obavezno reklamura. Godisnje je dobijala od 7 do 10 mil $ , a sada kad je penzionisana ima oko 3.5 miliona dolara penziju na godisnjem nivou. Iznenadili biste se kada biste saznali koga sve Ana sponzorise, od Unicefa, pa ... Tako da Ana kao svetska zvezda nema veze sa njegovim reklamiranjem. DA je on stipsa , jeste. NIkad nije izdvojio dinar za Nemacku, poplave...
I dalje verujemda he on prolazna faza u zivotu.

Jole

28-12-2022 08:56h
Svaka cast za ono sto su radom i talentom postigli u zivotu i plus stvorili veliku porodicu.Medjutim ona i njen outfit su bezlicni a njen dom ima neku hotelsku atmosferu, sto bas nije za neko divljenje.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: