idealne za jesen i zimu

Žena Zlatana Ibrahimovića ih nosi u svim prilikama, a dostupne su svima: Večni komad u kome ćete UVEK izgledati kao milion dolara (FOTO)

0
Ovaj komad garderobe ja na prvom mestu najpotrebnijih ve' nekoliko sezona, a nije tajna da poznate dame najčešće posežu baš za njima
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga Zlatana Ibrahimovića, Helena Seger, retko se medijski eksponira, a kada dospe u žižu razlozi su i više nego neočekivani.

 

Iako je ljubav njenog života jedan od najboljih fudbalera na svetu, Helena insistira da bude finansijski nezavisna, a ono po čemu se još izdvaja jeste njen minimalistički i sveden stil.

 

Paparaci je neprestano prate, a nama je zapalo za oko da ona ima svog favorita kada je reč o must have komadima i da upravo ovaj komad nosi u svim prilikama: večernjim izlazlascima, utakmicama pa u dnevnim varijantama.

 

Reč je o komadu koji je izrazito popularan već nekoliko sezona, pa ukoliko ga imate u garderoberu već danas počnite da ga nosite, a ukoliko ne posedujete par kožnih pantalona krajnji je trenutak da jedne nabavite.

 

Nevenčana supruga Zlatana Ibrahimovića dokazala da nije razmažena bogatašica: Ovo ne bi uradila ni jedna žena fudbalera!

 

Naravno, Helena nosi modele od prave kože koji nisu dostupni svima, ali možete naći fenomenalne modele od veštačke kože koji će izgledati podjednako dobro.

 

Kada ih nosi u večernjoj varijanti, Helena ih kombinuje uz visoke potpetice, sako i malu torbu, a njen zaštitni znak- plava, duga, negovana kosa isfenirana na lokne upotunjuje celo izdanje.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker