skupoceno

Ni Džej Lo ne bi bila ravnodušna: Jelena Karleuša je ispod jelke zatekla novogodišnji poklon o kom sanja svaka žena

0

Ovo je verovatno najskuplji poklon koji smo ove godine videli ispod jelke poznatih ličnosti. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Jelena Karleuša je uvek bila žena čiji stil privlači pažnju, i veoma ekstravagantnog ukusa. Njene odevne kombinacije često mnogim damama služe kao dobra ideja šta bi mogle da kupe ili obuku. To i ne čudi pošto pevačica, koja se poslednjih dana bavila i kićenjem jelke, zaista ulaže mnogo truda u svoje autfite.

 

Baš ispod te jelke u njenom porodičnom gnezdu, sačekalo ju je jedno lepo novogodišnje iznenađenje, koje je, doduše, poranilo desetak dana.

 

U pitanju je jedan neverovatno skupocen poklon, kakav i priliči poznatoj pevačici, i koji će, sigurno smo, lako uklopiti uz svoje brendirane odevne komade.

 

Deda Mraz je ove godine Jelenu Karleušu iznenadio sa, ni manje ni više, nego torbicom renomiranog brenda Hermes

 

Jelena Karleuša
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Konkretno, torbom Hermes Birkin, jednom od najpoznatijih tašni na planeti. Ovu marku u svom ormanu i mnoge svetske i holivudske zvezde, poput Džej Lo, Viktorije Bekam, Kejti Holms, Kortni Kardašijan, Kejt Mos....

 

Tote model, koji je prvi put predstavljen 1984. godine, postao je simbol bogatstva i ekskluzivnosti, zahvaljujući svojim vrtoglavo visokim cenama i listama čekanja na kojima su ispisana imena retkih koji mogu da ih priušte.

 

Jelena nam nije otkrila od koga je dobila popularnu „Birkinku“, kako joj mnoge dame tepaju, ali onaj ko joj je darovao ovaj poklon se sigurno dobro uhvatio za novčanik.

 

 

Kao što ste i mogli da pretpostavite, torbice ovog prestižnog brenda uopšte nisu uopšte jeftine.

 

Njihova cena zavisi od dosta faktora, ali ovakvi modeli najčešće ne koštaju manje od oko 10.000 dolara. A sada, to jest dok čitate sledeću rečenicu - bolje sedite! Njihova cena može da ide sve do vrtoglavih pola miliona američkih novčanica, koliko je koštao najskuplji kupljeni komad ovog brenda. Neki ih smatraju boljom investicijom od kupovine zlata i akcija, a ta najvrednija torba je model - Hermès Himalaya Birkin (500.000 dolara).

 

Dženifer Lopez, Hermes Birkin
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ne znamo ko je bio Deda mraz koji je Karleuši doneo ovaj luksuzni poklon, ali, obzirom na cenu, sigurno je da je neko kome je veoma stalo do pevačice.
 


 

makonda-tracker