Glossy PRIČA NEDELJE

Nenad i Mirjana Jestrović progovorili o važnom datumu u njihovim životima: Umalo smo zaplakali od sreće!

2

Nekadašnji fudbaler i njegova supruga na Vaskrs su krstili svog sina Matea u Crkvi Svetog duha u Obrenovcu, a potom su mu, sedam dana kasnije, priredili žurku iznenađenja u jednoj igraonici

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Proslavljeni fudbaler Nenad Jestrović i njegova supruga Mirjana Mimi Jestrović za Vaskrs su krstili sina Matea i obeležili njegov peti rođendan. Svečani čin obavljen je u Crkvi Svetog duha u Obrenovcu, gde se davno krstio i sam sportista. S obzirom na to da je taj praznični dan za celu porodicu bio poseban, Nenad i Mimi prvi put osećali su se spokojno pa je malo nedostajalo i da zaplaču od sreće tokom ceremonije.

foto: Privatna Arhiva


- Odlučili smo da ga krstimo i želeli smo da to bude intimno, u krugu porodice, kume i najbliže familije, s našim očevi, jer majku nemamo ni suprug ni ja. Bila su tu i Nenadova deca iz prethodnog braka, tetke, kumica... Matea je krstila naša kuma, koja nam je bila i svedok na venčanju, a ona je inače moja dugogodišnja najbolja prijateljica. Sin nam je bio izuzetno miran i poslušan u crkvi, pa smo oboje ponosni na njega. Osećaj je neopisiv. Prosto, ne mogu rečima da objasnim šta sam osećala, kao da mi je nešto stajalo u grudima. To mora da se doživi. Ne znam kako nisam zaplakala, a možda sam čak i pustila neku suzu - priča Mirjana i dodaje da se slavlje nastavilo u obližnjem restoranu.

 

- Produži smo u jedan lep restoran u blizini crkve, gde smo ručali i uživali. Bilo nam je lepo, a potom smo se preselili u naš stan na Dedinju, gde nas je sačekala prava uskršnja atmosfera. Prvo smo se jedni s drugima kucali jajima, a onda smo sekli i jeli rođendansku tortu. Deca su se igrala u dvorištu, smejali smo se i divno proveli - dodaje Mirjana.

foto: Privatna Arhiva


Ipak, rođendan petogodišnjeg mališana slavio se danima. Jestrovići su sedam dana kasnije, u popodnevnim časovima, Mateu organizovali i zabavu u jednoj dečjoj igraonici na Senjaku, gde se skupilo njegovo društvo iz vrtića. Pored brojnih igračaka, maskenbala i ludih zanimacija, deci se svideo i slatki sto koji je bio prepun kolačića, keksica i torti.


- Mateov rođendan, koji je 8. aprila, ove godine je pao na Vaskrs, pa smo na taj dan želeli mirniju atmosferu. Ali pošto naš sin raste i ima potrebu za društvom, odlučili smo da ga iznenadimo igraonicom. Žurki su prisustvovali njegovi vršnjaci i neki naši prijatelji i stvarno je bilo lepo. Mateo je bio srećan, a to je najbitnije - kaže bivši fudbaler i dodaje da je sinu poklonio veliku igračku-automobil, koji je on raspakovao pred drugarima.

foto: Privatna Arhiva


- Mateo je dobro dete i nije zahtevan. Nekad pokušavam da budem stroga, ali prosto ne umem. Kad moram da otputujem na dva, tri dana, ne mogu da izdržim bez njega. Navikla sam da po ceo dan provodim sa sinom i teško mi je da se odvajam. Možda je sebično, ali jače je od mene. Nenadu je malo lakše, ali i njemu je teško kad poslom mora da otputuje na nekoliko dana i ne vidi nas. Mi smo srećna porodica - završava Mirjana.

 

Magazin Glossy - svake srede uz dnevni list Kurir

foto: Glossy

 

makonda-tracker