dens muzika

Jedna od najpoznatijih pevačica '90-ih već 20 godina uživa u ljubavi sa KOLEGOM: Gde je danas i čime se bavi Ella Bi?

0

Period devedesetih godina obeležio je žanr densa kada je muzika u pitanju.

foto: Printscreen Youtube/Estradni Špajz
foto: Printscreen Youtube/Estradni Špajz

Kada spomenemo devedesete, odmah nam (nakon svih političko-ekonomskih asocijacija) na pamet padne muzika ovog perioda i žanr densa koji ga je obeležio.

 

Osim predvodnika poput grupa Dr Iggy, Funky G i Đogani Fantastiko i njihovih hitova, postojali su i izvođači koji su bili možda manje popularni, ali čije pesme pamtimo i dan-danas.

 

Skoro da nijedna žurka sa muzikom 1990-ih ne može da prođe bez pesama "Ajkula", "Kamikaza", "Slaži me", "Drugarice" i mnogih drugih koje je otpevala niko drugi do Brankica Čebalović, poznatija pod umetničkim imenom Ella Bi

 

Ona je imala je izuzetno uspešnu karijeru, ali ipak je odabrala drugačiji put te se 2004. godine kada je izdala poslednji album "Ella" povukla se sa javne scene. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @retro_hitovi

 

Ljubav svog života je pronašla među denserima te već više od dve decenije uživa u ljubavi sa Ljubom Čebalovićem, koji je bio deo poznate dens grupe "Beet Street" koja je iznedrila hitove poput "Opsesija" i "Gde si ti?". 

 

Pre nekoliko godina, ovaj poznati par se osvrnuo na period 1990-ih otkrivši da su im ostale u najlepšem sećanju, jer su uživali u muzici, putovali i upoznali ljude sa kojima se i dan-danas druže. 

Ela Bi, Ljuba Čebalović
foto: Ljuba Brankica Cebalovic

 

Brankica i Ljuba već godinama žive u Nemačkoj gde uživaju sa svojom decom: Kristijanom, Aleksandrom, Tamarom i Danijelom. 

 

Sada se njihov život dešava daleko od očiju javnosti, te Ljuba radi u špediciji kao šef u jednoj filijali, dok Brankica radi u jednoj automobilskoj kući. 

 

makonda-tracker