Hot Story

Igor Todorović - Dr Iggy: Nisam dao da me slome porodične tragedije

0
Nekadašnji muzički superstar Igor Todorović – Dr Iggy preživeo je deceniju bola: izgubio je brata, pa oca, a onda i majku. Sada radi na novom singlu, a za Story otkriva kako je pevao u Legijinom klubu, zašto je eskivirao kolege koje su ga nudile kokainom i zb
Igor Todorović - Dr Iggy, foto: Luka Šarac
Igor Todorović - Dr Iggy, foto: Luka Šarac


Dr Iggy





Story: Devedesetih ste, ipak, zarađivali prilično veliki novac, kako vas to nije razmazilo?



Story: I dan-danas ste lojalni svojoj porodici, iako ste ostali njen jedini član?





Story: Kako ste izbegli pad u depresiju kada su se zlatno doba densa i vaša vrtoglava popularnost završili? Većina bivših zvezda u takvim situacijama očajnički pokušava da vrati te trenutke slave.



Story: Roditelji intelektualci su obično skeptični, pa čak i razočarani kad im se dete baci u muzičke vode. Kako ste vi to prevazišli sa svojima kada ste počinjali?





Story: Studirali ste na DIF-u gde ste se bezmalo zajedno presvlačili s devojkama, bili ste zvezda po diskotekama, kako ste ostali momak do 44. godine života?





Story: Bili ste zvezda, što najčešće podrazumeva poroke, i to u vreme kad je dekadencija bila drugo ime čitave nacije, pa se ni tad niste odali porocima. Kako ste tako strejt?



Story: Ali kako ste uspeli da se provučete kroz kriminogene devedesete a da se ne očešete ni o jedan porok?



Story: Koplja se lome oko tih devedesetih, kada ste vi bili zvezda. Jedni ih predstavljaju idilično, kao neko zlatno doba, drugi ih mrze, smatraju da su one bile pakao na zemlji. Kako ih vi vidite?





Story: Radite li na novom singlu, Zlaja (Zlatan Belić) vi i dalje komponuje?



Story: Kako to da ne postoji neka pesma o vašoj unutrašnjoj borbi kada ste gubili članove porodice?



Razgovarao: Igor Karanov
makonda-tracker