TEžak period je za njom

On je jedan od naših najlepših FUDBALERA, a tek kad vidite nju: Ovo je rođena sestra Luke Jovića (FOTO)

0

Luka Jović ne krije da mu je podrška sestra jako bitna. 

foto: Printscreen/Instagram/Lukajovic
foto: Printscreen/Instagram/Lukajovic

Fudbaler Luka Jović uživa u srećnoj vezi sa manekenkom Sofijom Milošević sa kojom ima dva sina Teodora i Alekseja. 

 

Međutim, iako je njegov život pod lupom javnosti otkako se pojavio na fudbalskoj sceni, malo ko zna da fudbaler Real Madrida ima stariju sestru Miljanu. 

 

Za razliku od brata, Miljana Jović ne voli da se eksponira u javnosti.

 

Luka je nekoliko puta isticao koliko mu je podrška sestre važna u životu, a jednom prilikom je podelio i teško razdoblje kroz koje su prošli kada je njegova sestra Miljana imala leukemiju. 

 

― Ne govorim mnogo o ovome, ali kada sam imao devet ili 10 godina, starija sesta je bila ozbiljno bolesna, to je bio momenat koji je obeležio naše živote. Doktori su otkrili da ima leukemiju, bila je jako dugo u bolnici. Mama je prestala da se bavi vođenjem marketa kako bi brinula o njoj. Tokom cele godine, porodica je bila razdvojena, živeo sam sa tatom i dedom, išao u Zvezdu, dok je mama bila uz sestru ― ispričao je Luka svojevremeno.

 

Međutim, Miljana na sreću dobila važnu životnu bitku,a taj trenutak Luka nikada neće zaboraviti. 

 

― Jednog dana, dok me je tata vozio kući sa treninga, stao je i pokupio ujaka i rođaka. Nisam znao šta se dešava, ali onda sam shvatio da imamo veliko slavlje. Otišli smo kući i sestra je imala papirnu kapu koja je ličila na rođendansku. Rekli su joj da je izlečena i taj nestvaran osećaj se teško može opisati, kad znaš da je sve u redu, jer smo svi bili prestravljeni jako dugo ―

 

Miljana trenutno živi u Beogradu,  a prema njenim fotografijama na Instagramu, možemo da zaključimo da obožava da putuje i da kad god joj obaveze dopuste otputuje kod brata i neretko mu pruža podršku sa tribina. 

 


 

makonda-tracker