LEPE VESTI

Amar Gile će postati otac po drugi put: Pevač "puca" od sreće, spomenuo svadbu, pa otkrio POL BEBE

0

Popularni pevač podelio je u javnosti najlepše vesti - ostvariće se u ulozi oca po drugi put 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularni pevač i pobednik "Zvezda Granda" Amar Gile otkrio je javnosti da je njegova izabranica Mirela trudna. 

 

Amar već ima šestogodišnjeg sina i ne krije svoju sreću zbog toga što će njegova porodica postati bogatija za još jednog člana. 

 

 

- Osećaj je neopisiv kao i kod prvog deteta. Ja sam najsrećniji čovek na ovozemljaskoj kugli! - poručio je Gile i otkrio kako je njegov sin reagovao kada je čuo da će uskoro dobiti brata ili sestru.

 

- Bio sam malo skeptičan, plašio sam se kako će on da reaguje, da li će da se buni, da li će to dete da voli, ali kada je čuo, Daris je izjavio da bi voleo da dobije brata - rekao je Gile i otkrio pol bebe.

 

- Iskren da budem priželjkivao sam žensko dete jer već imam sina, ali je muško. Daris je rekao da ako bude muško da će ga braniti u školi, tako da je srećom muško i mislim da i on jedva čeka da dođe na svet - istakao je ponosno pevač koji je već smislio ime za naslednika.

 

 

- Nešto smo pričali, imamo par imena u opticaju. Meni se svidelo Arijan, ali videćemo još. Najmanje se ja pitam (smeh) - priznao je on.

 

Amar Gile i njegova izabranica imaju jedan sjajan odnos. O svemu se dogovaraju, pa se pevač dotakao i planova oko svadbe. Oni su planirali da na ludi kamen stanu naredne godine, ali s obzirom na okolnosti, do svadbe će doći mnogo ranije, a otkrio je i kako će izgledati veselje.

 

- Sofra će da svira, bez njega neću da se ženim. Voleo bih da mi peva Saša Matić! Mislim da će svadba inače biti u februaru… Još ne znam, nisam siguran da li će biti veliko slavlje. Mada mislim da će biti manji krug ljudi, oko pedesetak - otkrio je Amar za "Grand".

 

 

 

makonda-tracker