nesvakidašnje

Pre 21 godinu, svet je pričao samo o njoj! Neobičan stajling Jelene Karleuše sve podsetio na haljinu s dodele Oskara

0

Poznata pevačica odabrala je pomalo ekscentričnu toaletu koja asocira na jednu od najpoznatijih u istoriji

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Jedan poznati domaći brend alkoholnog pića sinoć je u prestižnom beogradskom hotelu upriličio veliku godišnju proslavu, koja je okupila veliki broj slavnih ličnosti sa naše javne scene.


Među najzapaženijima je bila pevačica Jelena Karleuša, koja je nakon što je pre nekoliko večeri ponela dugačku i zatvorenu toaletu modne kuće Balenciaga, sada je odabrala nešto sasvim drugačije – neuobičajeno, ekscentrično i smelo.

 

Jelena se, naime, pojavila u "goloj haljini", koja sitnim kristalima strateški prekriva grudi, dok se kukova pada raskošna suknja od perja u vidu šlepa.
Ona je tokom razgovora s predstavnicima medija istakla da našoj zemlji nedostaje glamur i da je ovu toaletu dobila na poklon.

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić


Glamur nedostaje u našoj zemlji. Ne ide biti glamurozan na splavu ili u restanu. Ovo je haljina jedne dizajnerke koja je Albanka, nisam je platila, dobila sam je od nje. Koristim ime i popularnost da nešto dobijem i na poklon – istakla je pevačica.


Na društvenim mrežama odmah su se pojavili komentari da Jelenina toaleta podseća na na model koji je islandska muzičarka Bjork nosila na 73. dodeli Oskara još 2001. godine.

 

 

Ona je tada odabrala model inspirisan grcioznošću labudova, koji je optočen kristalima i ukrašen lepršavim belim tilom, s dugim labudovim vratom koji joj je prekrivao grudi. U pitanju je kreacija čiji dizajn potpisuje makedonski dizajner Marjan Pejoski i jedna od najpoznatijih haljina u istoriji.

 

 

 

makonda-tracker