zgodna i prelepa

Bila je omiljeno TV lice, a onda se odselila iz zemlje: Nakon povratka poznata GLUMICA izgleda bolje nego ikada (FOTO)

0

Poznata glumica Ana Franić provela je deo života u Hrvatskoj, a pre dve godine se vratila u Srbiju i svi su saglasni - izgleda fantastično 

foto: Instragram, Instragram
foto: Instragram, Instragram

Poznatu glumicu Anu Franić zavoleli smo gledajući je u seriji "Mješoviti brak". Nakon završetka snimanja ove serije ona se udala i preselila u Hrvatsku.

 

Ipak, nakon razvoda od supruga Marka Ižakovića s kojim je bila sedam godina, glumica se vratila u Beograd.

 

 

Ubrzo je ponovo uplovila u glumačke vode, pa smo imali priliku da je gledamo u mnogim ostvarenjima, među kojima su najzapaženija „Ime naroda“ i „Močvara“.

 

Dok je boravila u Hrvatskoj radila je u pozorištu, a čini se da joj je povratak na male ekrane i te kako prijao. Iako u poslednje vreme jako puno snima Ana ništa ne prepušta slučaju. 

 

Ono što su svi na osnovu slika sa Instagrama mogli da primete jeste da je glumica liniju dovela do savršenstva i da izgleda fantastično. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

 

Životni, ali i karijerni put Ane Franić je veoma zanimljiv. Naime, ona je postala studentkinja glume sa 17 godina, a na početku karijere imala je nekoliko veoma zapaženih uloga.

 

Ipak, nakon što se zaljubila odlučila je da napravi malu pauzu u karijeri i preseli se u Hrvatsku. Njen sada već bivši supurug Marko Ižaković iz Splita je profesionalni ronilac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

 

Iz prelepe ljubavi koja je trajala sedam godina dobili su dvoje dece. Ipak, njihova ljubav je utihnula i odlučili su da je najbolje da se raziđu. Tada je Ana odlučila da se vrati u Srbiju gde je ponovo stala pred filmske kamere i odigrala odlične uloge. 

 

 

makonda-tracker