neprepoznatljiva

Po upečatljivoj boji kose je poznata godinama: Da li se sećate kako je izgledala Zorica Brunclik kao plavuša? (VIDEO)

0

Ona je decenijama prepoznatljiva po svom glasu, ali i imidžu.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Zorica Brunclik je jedno od zvučnih imena sa domaće javne scene. Njena karijera je dostigla veliki vrhunac, a među publikom ima i one mlađe generacije.

 

Zorica je prepoznatljiva po svojoj upadljivoj roze kosi, pa skoro da je niko ne bi ni prepoznao kada bi promenila boju kose. Međutim, na jednoj Instagram stranici koja se inače bavi oživljavanjem velikih hitova starih zvezda, pojavio se snimak na kom je Zorica iz 1992. godine.

Ništa ne bi bilo toliko senzacionalno da ona tada nije imala plavu kosu, tako da je danas retko ko i prepoznao u tom periodu. Snimak je za vrlo kratko vreme dostigao veliki broj pregleda, a komentari su bili samo pozitivni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @retro_hitovi

Inače, Zorica je jednom prilikom i otkrila koliko je teško tretirati farbanu kosu, naročito u njenom slučaju.

 

- Šest sati farbanja, i to već trideset i kusur godina. Ne dođe mi momenat „neću više da se farbam“. Najinteresantnija je situacija tokom leta. Ja stalno nosim neke turbane zbog toga što ovo nije farba, ovo je preliv. Dan nakon koncerta na Tašmajdanu , kada se budem probudila, tamo gde bude eflektor direktno išao boja će biti skinuta. Tu će da ostane trag kao da nisam ofarbana. Taj deo će se vratiti u plavu boju. Iz tog razloga stalno nosim maramu tokom leta - rekla je nedavno pevačica.

 

 

makonda-tracker