interesantan spoj

Sve imaju po 20 godina, jedna je bila u Zvezdama Granda, druga igrala fudbal: Ko su nove članice grupe Hurricane?

0

Nove članice popularnog benda Hurricane danas su imale promociju prve tri pesme 

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Članice grupe Hurricane Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić nedavno su odlučile da je došlo vreme da svaka krene svojim putem.

 

Nedavno smo imali prilike da čujemo da je oformljena nova grupa pod istim imenom, a kao i prethodnu i ovu čine lepe, zgodne i mlade devojke

 

U pitanju su Jovana Radić, Miona Srećković i Sara Kuruma.

 

 

- Dragi svi, konačno je došlo vreme da vam se predstavimo. Mi smo nove članice grupe Hurricane. Miona, Sara i Jovana. Moramo vam priznati da smo veoma uzbuđene, srećne i počastvovane što smo naslednice ovako velikog muzičkog brenda. Nadamo se da ćemo opravdati vaša očekivanja, da ćete uživati u našim pesmama i da ćemo se družiti na nastupima i kroz medije u budućnosti  - poručile su nove pevačica grupe.

 

One su se pojavile zajedno na promociji svoje nove tri pesme, a ono što su svi primetili jeste da su bile odlično raspoložene. Društvo su im pravile i stare članice grupe, koje su im poželele sve najbolje u daljoj karijeri. 

 

1 / 7 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Jovana Radić je rođena 12.10.2002. godine u Kraljevu. Ona je student Fakulteta za medije i komunikacije. Više od 9 godina sam se bavila baletom, 3 gimnastikom, a muzika je njena velika jubav.

 

Miona Srećković je rođena u Parizu, gde je završila srednju školu, a onda se oprobala u nekoliko muzičkih takmičenja među kojima su bile i Zvezde Granda.

 

Treća članica nove grupe je Sara Kuruma, koja je poreklom iz Gvineje. Ona je u Beogradu završila muzičku gimnaziju i srednju muzičku školu Stevan Stojanović Mokranjac. Trenirala je atletiku 9 godina i fudbal 3 godine. Ipak, ljubav prema muzici je pobedila. 

 

 

 

 

makonda-tracker