Sanja Kužet u ulozi zgodne mlade

0
Jedna od lepih Bingo devojaka, a od ove osme sezone i domaćin muzičkog takmičenja Zvezde granda, Sanja Kužet oprobaće se ovih dana i u ulozi zgodne mlade. Iako atraktivna voditeljka ne namerava da u skorije vreme stane na ludi kamen, ona će 14. februara nosit
Sanja Kužet
Sanja Kužet

- Nema sumnje da svaka devojka kada isprobava venčanicu može da prepozna taj osećaj da je pronašla onu pravu. To je ona haljina, koja vam se odmah svidi, a da se još niste ni pogledale u ogledalo. Iako nisam buduća mlada, već  ću se samo naći u ulozi mlade, osetila sam se posebno isprobavajući ove raskošne haljine, koje vam prosto izmame osmeh i sjaj u oku. Čast mi je da budem deo ovogodišnjeg Sajma venčanja, jer je reč o događaju koji ima svoju dugogodišnju tradiciju. Prošle godine sam sa Sajma izveštavala kao novinar i bila iza kamere, a sada se eto pojavljujem kao učesnik i prija mi, jer je i to deo moje profesije. Mislim da je lepo što će svi budući mladenci moći na jednom mestu da pronađu sve što im je neophodno za njihovo venčanje i tako skrate vreme za pripreme, ali i umanje stress prilikom planiranja tako važnog dana – poručila je Sanja Kužet.

Sanja je ovom prilikom birala između tri haljine sirena kroja i sve su joj odlično pristajale, a na 13. Small tree Sajmu venčanja i Reviji poznatih videćemo i za koju se odlučila.

makonda-tracker