čuva uspomenu na glumca

"Sve dane sa tobom volim i one koji ne dolaze": Marko Živić je deset godina bio s Majom, a evo kako ona danas živi

0

Prošlo je godinu dana od smrti Marka Živića.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Slavni glumac Marko Živić je preminuo u 49. godini, a iza sebe je ostavio brojne odigrane uloge i prijatelje koji će uvek čuvati uspomenu na neprežaljenog Marka.

 

Živić je retko govorio o svom privatnom životu, a nakon razvoda od voditeljke Nataše Pavlović, on je bio u vezi deset godina sa izvesnom Majom, o čemu se nikada nije pisalo.

- Upoznali su se u „Pozorištu na Terazijama“, gde je Marko Živić bio stalni član glumačkog ansambla, dok je Maja zaposlena kao šminkerka.‒ Imao je sreću da poslednjih deset godina provede sa Majom ‒ izjavila je sestra Marka Živića Nevena u ispovesti za „Gloriju“.

 

- Ima crnih dana, i ima crnjih dana. Kad su crni, osamim se, sakrijem od ljudi bez želje da sklonim tugu ili pobegnem od nje. A kad su crnji dani, okupljamo se moja ćerka Danica, Markova Maja, i brat i sestra od tetke i ujaka i pokušavamo da se motivaciono podignemo. Plačemo i smejemo se. Sva sreća pa nam crnji dani ne dolaze svima u isto vreme, što nam omogućava da se međusobno hrabrimo - dodala je Markova sestra.

 

Maja se nikada nije eksponirala u medijima, čak ni dok je Marko bio živ, a to kako se ona oseća najbolje ilustruje zajednička fotografija na njenom „Instagramu“ i rečenica koju je posvetila voljenom čoveku: „Sve dane sa tobom volim i one koji ne dolaze“.

 

 

makonda-tracker