srećan kraj

"Još sam mokar, tresem se": Pevač Sloba Radanović sprečio čoveka da skoči sa Pančevačkog mosta

0

Na Pančevačkom mostu danas se odigrala prava drama, a zahvaljujući našem poznatom pevaču sprečena je tragedija

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Poznati pevač Slobodan Sloba Radanović sprečio je čoveka koji je hteo da skoči sa Pančevačkog mosta da to i uradi.

 

On se zadesio na licu mesta kada se svojim automobilom kretao u smeru ka Pančevu, piše Telegraf.

 

Ovaj događaj potvrdila je i njegova supruga Jelena za Informer.

 

 

Jelenu je vest da je njen suprug spasio čoveka od pokušaja samoubistva zatekla u njihovom lokalu dok je uživala u kafi sa svekrvom Draginjom, ali je ostala u šoku kada joj se Sloba javio:

 

- Ne mogu da dajem izjave, jedino što mogu da vam kažem da to jeste bilo, ali o tome može on više da vam kaže kada dođe. Znate da on ne voli da izigrava heroja i da se o tome priča. Ne znam detalje, samo mi je rekao:"Još se tresem, još sam mokar" - rekla je Jelena, pa dodala:

 

- Čekamo ga da dođe, njegova mama i ja sedimo u našem restoranu. Otišao je da zameni felne na mom automobilu kada se to dogodilo. On je produžio kod majstora i javio mi to, ali ne znam ništa više dok ne dođe - ljubazno je odgovorila Jelena za Informer.

 

Sloba Radanović, Kija Kockar i Sloba Radanović, Jelena Đuričanin
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nepoznati čovek je želeo da skoči sa Pančevačkog mosta tokom današnjeg poslepodneva, a Radanović mu je herojski prišao, pričao sa njim i pomogao mu da ne izvrši samoubistvo.

 

Posle današnje stresne situacije, pevač se oglasio i otkrio detalje nimalo prijatne situacije.

 

- Pravo pitanje je zbog čega je jedan čovek želeo da skonča svoj život. Ja sam bio kolima kada sam ga primetio. Izašao sam, trebalo mi je neko vreme da mu priđem uopšte - počeo je on i dodao:

 

- Ne bih da otkrivam koji je čovek u pitanju, ali mi je ispričao svoje probleme. Dva puta je bio opljačkan, neke institucije mu nisu pomogle, nisu radile svoj posao - rekao je Radanović za Telegraf.rs.

 

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

 

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

 

 

makonda-tracker