foto

Ćerka Nade Blam preživela pakao kad ju je krvnički pretukao udvarač: Sada ima NASLEDICU koja je krenula bakinim stopama

0

Te večeri nije mogla ni da nasluti da će joj se dogoditi stravični scenario, koji će pamtiti do kraja života 

foto: Nenad Kostić
foto: Nenad Kostić

Ćerka naše poznate glumice Nade Blam, Sara Bradić, pre sedam godina našla se u jednoj nezgodnoj situaciji u jednom beogradskom klubu.

 

Tokom žurke joj je prišao dečko koji joj je udvarao, ali ona nije želela ništa s njim. Prvo je pokušala na fin način da mu to predoči, ali je on počeo da je vređa i govori razne stvari.

 

 

Sara mu je zatim prosula piće u lice i krenula je iz kluba, ali je on sustigao i jako glavom udario po sred nosa, preneli su domaći mediji. Celu noć i dan je provela u Urgentnom centru.

 

- Imala sam ozbiljan incident, nakon kog sam ceo dan provela u urgentnom centru i policiji. Meni nepoznat dečko, koji me je smarao i vređao i koga sam pokušala da se rešim, me je između ostalog, počupao za kosu i ja sam ga na kraju zalila pićem i krenula sam da izađem iz kluba. On je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i napravio prelom na tri mesta - otkrila je Sara nekoliko dana nakon incidenta.

 

 

Nakon traume koju je doživela Sara se za pomoć obratila i psihijatru koji joj je pomogao da prebrodi prve dane šoka, i da se izbori sa psihičkim posledicama nasilja koje je preživela.

 

Nos slomljen na tri mesta zahtevao je hitnu operaciju i Sara je operisana na Vojno-medicinskoj akademiji. Uz pomoć supruga Marka i njihove naslednice Line, Sara se uspešno oporavila i vratila svakodnevnim obavezama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Blam (@kostimogrofica)

 

Ona je tada za domaće medije rekla da je tužila napadača i da obezbeđenje koje je trebalo da pozove policiju to nije uradilo iako su videli šta se dešava. Čak je navela da ju je muškarac iz obezbeđenja zamolio da napusti lokal posle incidenta jer je video kada je napadača polila pićem. Ipak, Sara je navela da se nada da će obezbeđenje kluba u kojem se desio napad sarađivati i da je saznala ko je napadač:

 

- U međuvremenu sam saznala ko je "junačina" i kako se zove i gazda lokala je spreman da pomogne. Čekam da mi prođe oporavak malo, pa ćemo se tek ćerati. Od tužbe do medija. Ali sada je najvažnije da ja budem dobro - napisala je ona. Sara je takođe saopštila da je odlučila da pokrene akciju koju će, kako je navela, podržati mnogo ljudi:

 

- Pred ovakvim divljaštvom se ne sme okretati glava. Nadam se da mogu da računam na vašu podršku. Srdačan pozdrav svima - napisala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nada Blam (@nadablam)

 

Bradićkina objava izazvala je veliku pažnju, uz stotine poruka podrške.

 

Danas radi kao kostimografkinja u Narodnom pozorištu u Beogradu zbog čega ponekad sarađuje i sa majkom.

 

Osim Sare, nedavno smo imali prilike da vidimo i njenu ćerku, Linu, koja se sa bakom pojavila na konferencija za medije koja je organizovana povodom premijere domaceg porodicnog filma "Vučje bobice".

 

Nada Blam
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Nada je u ovom filmu uspela da na komičan način iznese ulogu bake sa sela koja pokušava da vrati nadu svojim unucima Anđi i Aleksi, da se njihovi roditelji i dalje vole i tako zasluženo osvojila titulu glumice večeri.

 

- Veoma je prijatno poneti ovu laskavu titulu, pre svega jer smo film posvetili deci. Neočekivano je, a sa druge strane prijatno. Ovo je jedan od prvih dečjih filmova posle mnogo godina. Bili smo jedna složna ekipa, brzo smo snimili i svi smo se voleli i družili. Glavni glumci bila su deca, što je prava retkost u današnje vreme. Čast je raditi sa njima - kaže glumica za TV Ekran.

 

Posebnost ovog filma za glumicu leži upravo u tome što je u njemu učestvovala i njena unuka Lina, koja igra jedno od dece sa sela.

 

 

 

 

 

makonda-tracker