jasni stavovi

"POKUŠAVAM DA NE IZIGRAVAM RODITELJE": Nada Blam govori kako se snašla u ulozi BAKE, a dotakla se i pandemije!

1

Glumica je prepoznatljiva po pozitivnoj energiji i vedrom duhu.

foto: Screenshot
foto: Screenshot

Glumica Nada Blam iskreno je govorila o globalnoj pandemiji virusa korona, ulozi bake i karijeri.

 

Kako kaže, nije joj svejedno kada se o zdravlju radi.

 

"Da, ja sam se vakcinisala, ali naravno da ima straha, mislim da normalan čovek treba da se boji zarazne bolesti" - priča Blamova.

 

"To je bivalo već u istoriji, nije to prvi put, bivalo je po 2,3 godine da se zatvara pozorište, ali pozorište ne može da umre, mi to znamo. Ovo je samo jedan trenutak koji će trajati godinu-dve ne znamo koliko, ali ako bude trajalo i više, nema bojazni za pozorište"- priča Nada.

 

Nada Blam
foto: Dragana Udovičić

Glumica se slaže da je trenutno stanje u svetu veoma izazovno i neizvesno.

 

"To su devedesete, godine sankcija, ovo je sad malo neobičnije, strašno je kad ne možeš nikoga da zagrliš i poljubiš. Nisam ni znala koliko se pozdravljam sa ljudima, i koliko sam bliska sa ljudima, dok nije došla korona" - dodala je glumica.

 

Nada je ispričala i kako je to biti baka.

 

"Kad imate dete i imate 35 godina, vi morate hiljadu stvari da uradite. Malo karijera, malo ljubav, malo doterivanje, a uz to imaš i dete, moraš da kuvaš. A kad si baka, ništa više ne moraš, završio si škole, otišao si u penziju, sad ti je ostala jedino ta gromada zvana ljubav. Pokušavam da ne izigravam roditelje" - zaključila je Nada za emisiju "Premijera".

 

 

 

makonda-tracker