šokantne izjave

"Ceo život sam krio da sam vidovit, komuniciram s duhovima": Poznati pevač ZAPREPASTIO svet neočekivanim PRIZNANJEM

0

Nakon što se dvehiljaditih proslavio hitovima koji se i danas slušaju Kreg Dejvid se posvetio pisanju knjige o samopomoći.

foto: Luke Taylor / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Luke Taylor / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jedna od najpopularnijih muzičara 2000-tih Kreg Dejvid osim muzikom bavi se i pisanjem, a uskoro izlazi i njegova prva knjiga čija je tema psihologija i način na koji možemo da pomognemo sami sebi. 

 

On priprema svoj novi studijski album koji bi trebalo da izađe uskoro, a nedavno se našao u centru pažnje medija nakon što je u javnosti izneo tvrdnje o svojim posebnim moćima za koja niko do sada nije znao.

 

 

Naime, on je priznao da je "vidovit" i da može na neki način da komunicira sa svojim precima. Kako kaže, ovu mogućnost ima godinama, ali ju je vešto krio od javnosti. 

 

- Ja sam super empatičan, super osetljiv i super vidovit i osećam se slobodnim da to sada priznam. Ja sam veoma vidovit i mogu da vidim stvari u budućnosti. U ušima mi zvoni kao ludo i znam da u tom trenutku postoji duhovni vodič ili neki predak koji pokušava da mi skrene pažnju na nešto", istakao je proslavljeni 41-godišnjak.

 

 

 

makonda-tracker