ŠTA VI MISLITE?

Potpuno suprotne i originalne: Ceca u modernoj midi-haljini, a Anastasija održala lekciju stila monohromatskim kompletom

0

Na svadbu Mihajla Šaulića su stigle i Ceca i Anastasija Ražnatović.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Mihajlo Šaulić je okupio brojne poznate ličnosti na svom raskošnom venčanju, a među okupljenima su i Ceca i Anastasija Ražnatović koje su oduševile, svaka na svoj način posebnim stajlingom.

 

Ceca je odabrala cvetnu midi-haljinu koju je uklopila sa salonkama i kratkim sakoom, dok je haljina uska do struka pa naglašava njenu figuru, a od struka se širi u raskošnu suknju. Pevačica je imala diskretnu ogrlicu i jarko crveni karmin koji se uklapa sa cvetovima na haljini.

Nije samo Ceca zablistala u svom modnom odabiru, to je uradila i Anastasija. Ona se pojavila u sivom od glave do pete i pokazala svu originalnost upečatljivih odela.

 

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

 

Naime, mlada pevačica je imala pantalone i sako u istoj boji, ispod kog nije imala ništa, pa je celom stajlingu dodala i dozu seksepila, ali i zagolicala maštu. Ona se odlučila i za salonke i torbicu u istoj nijansi, pa je tako jedna od retkih koje su uspešno iznele monohromatsku kombinaciju.

 

 

makonda-tracker