ludo su se voleli

Šuška se da je jednu pesmu posvetila baš njemu: Znate li koji bivši fudbaler je bio velika ljubav Cece Ražnatović?

4

Kako se navodi, oni su se i verili, ali ih je sudbina razdvojila. 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Već je dobro poznato da je najveća ljubav Svetlane Cece Ražnatović pokojni Željko Ražnatovićo Arkan. Međutim, malo ko zna da je pevačica bila zaljubljena u nekadašnjeg fudbalera Vladana Lukića

 

Njihova ljubav počela je još 1989. godine, kada se Ceca prezivala Veličković i kada je već počela da krči put ka zvezdama. 

 

 

Bivši fudbaler je tada bio jedan od najvećih zavodnika, a njihova ljubavna priča punila je stranice novina. Pričalo se da su se verili i napravili svadbu. On je bio prvi njen dečko kojeg je javnost upoznala, ali su se rastali kada je on otišao u vojsku. Šuškalo se da je njemu posvetila pesmu "Pustite me da ga vidim".

 

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Podsetimo, mediji su spekulisali da se par čak i verio i očekivala se i svadba, ali ih je sudbina kasnije ipak razdvojila.

 

 

— To je bila ljubav iz tinejdžerskih dana. Bili smo mladi i baš smo se lepo družili. Razvili smo drugarski odnos koji je trajao dve, tri godine. Stvarno se ne sećam kako se to završilo i ko je koga ostavio, mislim da to nije ni bitno. Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo na svoju stranu. Mislim da je to i bilo normalno jer u životu nismo imali ništa zajedničko — reči su Vladana Lukića iz 2009. godine.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker