priznao?

Nakon optužbi o preljubi oglasio se čuveni muzičar: Ono što je rekao RAZBESNELO je ceo svet

0

Adam Levin je odlučio da ispriča svoju stranu priče

foto: Instagram
foto: Instagram

Samner Stroh, manekenka iz Los Anđelesa, objavila je video koji je izazvao pravu lavinu komentara na društvenim mrežama.

 

U njemu ona je tvrdila da je bila godinu dana u vezi sa poznatim frontmenom grupe Maroon 5, Adamom Levinom i to dok je on bio u braku sa supermodelom Behati Prinslu.

 

 

Da stvar bude komplikovanija, sve se dešavalo u periodu kada su saznali da je njegova supruga trudna. Levin je onda došao na ideju koja je sve iznervirala, pa čak i samu Samner. Poželeo je da svom detetu da ime po njoj.

 

Nakon što je video obiđao svet tim povodom je odlučio da se oglasi i Adam Levin. On je priznao da je "prešao granicu" i da je bio "blizak" sa drugom ženom, ali je negirao da je imao aferu.

 

On se osvrnuo na optužbe koje je protiv njega iznela 23-ogodišnja influenserka i model na Instagramu.

 

 

U izjavi koja je objavljena na društvenim mrežama Levin je rekao da želi da razbije glasine koje o njemu kruže, a koje su se pojavile samo nekoliko dana nakon što je njegova supruga otkrila da očekuju treće dete.

 

- Nisam imao aferu, ali sam prešao granicu u jednom trenutku u svom životu. U određenim slučajevima to može da se protumači drugačije, a onda postaje neprikladno. Ja ću ovo da rešim u dogovoru sa svojom porodicom - rekao je Levin.

 

On je tada dodao:

 

- Moja žena i moja porodica su sve do čega mi je stalo na ovom svetu. Biti ovako naivan i dovoljno glup da rizikujem da jedina stvar koja mi je zaista važna bude dovedena u pitanje... to je najveća greška koju sam mogao da napravim.

 

Behati Prinslu, Adam Levin
foto: Profimedia

 

On je dodao da će da preduzme potpunu odgovornost i da će zajedno proći kroz sve.

 

Nekoliko sati ranije,Stroh se javno izjavila da joj je žao što je bila deo te afere. Kao opravdanje navela je činjenicu da je mislila da je njegov brak "gotov".

 

Njen video odjeknuo je kao bomba, a mnogi su ostavili niz negativnih komentara na njen račun, osudivši je zbog toga što je uopšte ušla u vezu sa oženjenim muškarcem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sumner Stroh (@sumnerstroh)

 

Ona je tvrdila da joj je Levin rekao kako oni više nisu zajedno i kako on želi da krene u novi život.

 

- Prećutala sam činjenicu da sam zaista imala osećaj da je to njihov kraj. Upravo zbog toga se osećam iskorišćenom, on je znao da sam ranjiva, jer sam se tek preselila u novi veliki grad i to je iskoristio kako bi me izmanipulisao.

 

 

makonda-tracker