Novi online projekat Adria Medije

0
Želite da vidite baš sve o poznatima? Posetite CLS.rs! Volite da pratite šta se dešava u svetu šoubiznisa? Želite sve da vidite brzo i lako? Na jednom mestu? Da li vam je ponekad previše nekih ličnosti koje se “ne skidaju” sa naslovnih strana sajtova? Onda je

CLS.rs je jedinstven po tome što prikuplja informacije sa svih relevantnih sajtova o poznatima. Kada uđete u neku od tema imate mogućnost da vidite sve izvore koji su pisali o tome, a zatim odlučite gde ćete nastaviti čitanje izabrane teme.

Pored aktuelnih vesti na sajtu možete pogledati brojne zanimljive galerije na teme stila, privatnog života poznatih i događaja na kojima su se pojavili. Možete videti aktuelne video snimke – bilo da je u pitanju muzika ili zanimljivosti. Zanima vas šta su poznati tvitovali ili stavili kao Facebook status? CLS.rs je jedino mesto na kome i to možete naći na jednom mestu!

U segmentu zabave očekuju vas glasanja na različite aktuelne i večite teme i dileme: Da li će se neko razvesti? Ko je nosio neku kreaciju bolje? Ko će pobediti u medijskoj svađi? I još mnogo zabavnih pitanja poput ovog: Ko će imati više fanova na Tviteru, Ceca ili Jelena Karleuša? Kliknite i glasajte!

CLS.rs je tu za informacije, zabavu, razbibrigu, uživanje i što jednostavnije konzumiranje sadržaja o poznatima. Posetite portal, prilagodite ga sebi i uživajte!

TAGOVI: 123
makonda-tracker